Username *
Password *
Remember Me

TEMA: Koža koja treba posebnu njegu i brigu. Kada ona postaje suha, zategnutija i umornija radi hladnoće. U želji da njega kože postane estetski ritual, stručnjaci Laboratorija Vichy razvili su liniju proizvoda za njegu tijela Nutriextra. Namijenjena je zahtjevnijim korisnicama koje cjelovitu njegu radije traže u ljekarnama i svoju kožu povjeravaju farmaceutskom znanju.

FORMULA: Linija proizvoda Nutriextra sadržava formule s koncentriranim hidratacijskim i hranjivim tvarima: glicerin, karite maslac i ulje makadamije. Vichyjevi stručnjaci koncentrat su spojili s aktivnim sastojkom hydrovance koji pomaže pri prijenosu hidratacijskih i hranjivih tvari u dublje slojeve epidermisa, bez masnog sjaja na koži. Svjež miris breskve njezi tijela donosi još veći užitak. Koža je već nakon prvog nanošenja obnovljena iznutra, punija na dodir i mekša. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i dermatološki ispitani.

ADUTI:
- Krema za ruke  
Hranjiva i obnavljajuća. Na osnovi istraživanja znanstvenici Laboratorija Vichy utvrdili su da je najčešći nedostatak krema za ruke kratkotrajno djelovanje i mastan dodir. Razvili su kremu za ruke koja samo jednim nanošenjem pruža 24-satnu ugodu i zaštitu.
CIJENA: 50 ml 36,60 kuna

- Exfoliant peeling za tijelo
Učinak meke kože. Formula proizvoda primjerena je za suhu i vrlo suhu kožu. Exfoliant je njega za sve koji žele koži vratiti mekoću. Peeling sprječava starenje kože i djeluje protiv nastanka celulita. Obogaćen je hranljivim uljima i blagotvornim sastojcima. Njegova tajna koja jamči meku kožu nalazi se u udruživanju dviju veličina piling kuglica – mikro i makrokuglica. Koža je u trenutku svilenkasta, mekša i mirisna.
CIJENA: 200 ml 105,01 kn                            

- Fluid
Bogata hranjiva njega koja se, zahvaljujući tehnologiji »Quick Break©«, u dodiru s kožom pretvori u vodu. Već kod samog nanošenja pruža divan osjećaj svježine i ugode. Visoko hranjiva inovativna formula smanjuje rizik od nadraženosti. Nemasna tekstura brzo se upija i daje satenski izgled kože nahranjene iznutra.
CIJENE:
Tuba sa zaštitnim poklopcem 200 ml 86 kuna
Plastična doza s pumpicom 400 ml 131 kuna

- Hranjiva krema za suhu do vrlo suhe kože
CIJENE:
Posudica 400 ml 131 kuna
Tuba sa zaštitnim poklopcem 200 ml 86 kuna
Tuba u praktičnom malom pakiranju od 100 ml po posebnoj cijeni 50,43 kuna

- Hranjiva njega za tijelo
Koncentrat preporučenih hidratantnih i hranjivih tvari u formuli s aktivnim prodiranjem u najdublje slojeve kože. Nakon nanošenja hranjive njege koža će biti duboko nahranjena i popunjena, a ostat će navlažena i nakon tuširanja!
    
GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location