Username *
Password *
Remember Me

Svako malo desi nam se da primijetimo kako koža reagira na sve što stavimo na nju… U tom slučaju govorimo o netolerantnoj ili koži sklonoj alergijama. To je prolazno stanje, no za vrijeme tretiranja moramo sve što smo do sada koristili staviti na stranu, te nabaviti neku kremu koja je namijenjena koži sklonoj alergijama. Jedna od takvih dolazi iz cijenjene kozmetičke kuće La Roche-Posay, ime joj je Toleraine Ultra.

1111

- Toletaine Ultra umirujuća je njega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Krema pruža trenutno i dugotrajno olakšanje te obnavlja dugotrajan osjećaj ugode. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici, Toleriane Ultra može se iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suhog taloga, oksidacije ili ostatka - objavila je kuća La Roche-Posay.

2223

- Alergije su prekomjerna reakcija tijela na određene alergene te su tijekom posljednjih nekoliko godina na svjetskoj razini zabilježile značajan porast. Česta su pojava kod osoba s krhkom kožom te uzrokuju nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može varirati dok  prikladan tretman ovisi o vrsti utvrđenog alergena. Alergija ili netolerancija kože manifestiraju se osjećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu te se katkad dijagnosticiraju kao blaži eritem, suhoća kože ili lagano ljuštenje. Sastav obrane netolerantne kože slabiji je od sastava obrane normalne kože te je stoga podložniji štetnim utjecajima. Jedino rješenje je izbjegavanje doticaja s utvrđenim alergenima te ovisno o tvari koja izaziva nadraženost, odgovarajući tretman. Pored tretmana, intenzivna umirujuća njega kože može biti učinkovita u hidratiziranju i smanjivanju reaktivnosti osjetljive  kože sklonoj alergijama – .

Toleriane Ultra namijenjen je svim tipovima osjetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku, alergijama, te kod nadraženosti kože kao što su crvenilo, osjećaj neugode i peckanja.

CIJENA: 150 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Svima toplo preporučujem La Roche-Posay - nikada me nije razočarao!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

LRP je uvijek imao fantastične proizvode.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location