Username *
Password *
Remember Me

Potpuno nova linija namijenjena poboljšanju kvalitete kože, čije je lice slavna glumica Diane Kruger, donosi nam tri proizvoda: Le Jour i La Nuit koriste se ujutro i navečer, dok je Le Weekend namijenjena korištenju jednom tjedno. Cilj ovih laganih tekstura je dati koži zdravi sjaj, hidrataciju, glatkoću i ujednačen ten. - Rezultat današnjeg načina života je iscrpljena koža koja prva strada u maratonu zvanom svakodnevica - ističu u kući Chanel. Upravo radi toga osmišljen je poseban proizvod koji se nanosi isključivo vikendom, ili u danima odmora. A znamo da kad se koža odmara, najbolje se regenerira.

 

plaja

Le Jour
Od trenutka buđenja, koža ima puno posla. Misija ovog proizvoda je da pomogne koži da se prilagodi svakodnevnim izazovima, te da se što lakše nosi sa stresom. Krema sadrži ekstrakt jasmina koji regulira i stimulira procese obnavljanja kože, te mikro-dozu salicilne kiseline koja će tenu omogućiti zdravi sjaj i lagano ga osvježiti. Tu je i nota zelenog jasmina za nježno i mirisno jutro.
CIJENA: 50 ml, 611 kn 

La Nuit
Koža nikad ne spava. Štoviše, najaktivnija je između 23 sata navečer i 4 ujutro, kad se obnavlja kako bi se pravilno pripremila za sljedeći dan. Zato je tu ekstrakt Frankincense, ekstrahiran iz drveta Boswellia serrata koja sadrži boswellic kiselinu poznatu po svojstvima smirivanja. Ona pomaže koži da pravilno odradi svoju noćnu zadaću. Zatim, u kremi se nalazi hijaluronska kiselina koja se brine o hidrataciji, te je uhvaćena je u mikro-kapsule koje penetriraju u kožu i polagano otpuštaju svoj dragocjeni "teret". Krema se nanosi svake večeri nakon čišćenja kože.
CIJENA: 50 ml, 611 kn

Le Weekend
Vrijeme je za resetiranje! Chanel ovom kremom obećava našoj koži ravnotežu, hidrataciju, udobnost, ali i pripremu za još jedan naporan tjedan. U tome će pomoći ružina vodica koja relaksira ten i glikolna (AHA) kiselina koja se lagano otpušta i uklanja mrtve stanice s površine kože. Tekstura je poput fluida, nježna i hidratantna. Koristi se jednom tjedno, ujutro ili navečer, umjesto klasičnog beauty proizvoda.
CIJENA: 50 ml, 733 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

linija cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location