Username *
Password *
Remember Me

INFO: Kozmetika Afrodita u ponudi ima novu, luksuznu anti-age liniju proizvoda za njegu lica – Gold 24 Ka. Zašto luksuzna? Sadrži zrnca 24-karatnog zlata. Ujedno potiče nastanak elastina i kolagena, te pomaže ojačati zaštitnu funkciju kože, povećati njezinu vlažnost, vitalnost i elastičnost. Linija je dio profesionalne njege u Afrodita beauty centrima, no možete je nabaviti i za kućnu njegu.

LINIJA:
-Luxury ampule
Za sve tipove kože, a posebno za kožu bez tonusa i opuštenu kožu s izraženim borama.
CIJENA: 5 x 1,5ml 225,00 kn

-Dnevna krema
Za normalnu, miješanu i suhu kožu. Sadrži raskoš čistog zlata koja u kombinaciji s izoflavonima koži nakon 30. godine nudi osjećaj ugode. Poboljšava strukturu kože i potiče sposobnost njezinog obnavljanja, što se iskazuje u zaglađenosti linija lica i bora te primjetno boljem tonusu. Nakon dragocjene njege koža je pomlađena i iznimno lijepog izgleda.
CIJENA: 50 ml 299,00 kn

-Noćna krema
Za normalnu i suhu kožu nakon tridesete godine života. Zlato i izoflavoni ublažavaju oštećenja strukture postojećeg elastina i kolagena te potiču njihov nastanak. Anti-wrinkle formula potiče obnovu.
CIJENA: 50ml 299,00 kn

-Maska
Za umornu kožu lica, vrata i dekoltea. Fantastična kombinacija čistog zlata i izoflavona potiče obnovu suhe i zrele kože obilježene vanjskim stresnim čimbenicima. U kombinaciji s dragocjenom ampulom Gold pomaže u jačanju zaštitne funkcije kože, a dovođenjem aktivnih tvari povećava njezinu navlaženost, vitalnost i elastičnost. Nakon nanošenja maske i masaže koža će zablistati.
CIJENA: 200ml 379,00 kn

GDJE KUPITI: Beauty centar Afrodita u Kaptol centru, Zagreb.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location