Username *
Password *
Remember Me

FORMULA: Ispitujući strukturu zaštitnog sloja, Pantene znanstvenici kreirali su inteligentne formule pomoću kojih se na svakoj vlasi kose stvara lagana i nevidljiva zaštitna prevlaka. Boja  se zadržava do 8 tjedana, a kosa ostaje jaka, zdrava i otporna na oštećenja.
Uspješno bojanje kose zahtijeva da pigment potpuno dospije u unutrašnju stjenku dlake kose. Visoke razine pH i peroksidi koriste se da bi se stjenke dlake raširile i dopustile pigmentima da se lakše apsorbiraju jer struktura kose postaje poroznija. Negativna strana toga je da iznimno važan vanjski prirodni zaštitni sloj kose ostaje otvoren na poroznoj kosi te tako dopušta boji da se lakše ispere ili izblijedi. Povrh svega, obojena kosa ubrzo postaje oslabljena, bez sjaja i sklonija oštećenjima i suhim vrhovima.
Napredna znanstvena njega koja se sastoji od šampona, regeneracije i intenzivnog tretmana, pomaže zagladiti i zaštititi kutikulu dlake kose, vraćajući visoku razinu sjaja i čineći je lijepom, zdravom i jednako jakom kao i prije bojanja.

LINIJA:
- Šampon 200 ml – 19.99 kn

Regeneracija:
- Rinse-Off Regenerator 200 ml – 19.99 kn
- Leave-In Regenerator 150 ml 25.99 kn

Intenzivni tretman:
- 3 Minute Damage Rescue Tretman 200ml 37.99 kn
- 3 Minute Miracle Ampule 3 x 15ml 37.99 kn

 GDJE KUPITI: dm, kozmo, dućani široke potrošnje


SAVJETI:
Sam McKnight, Pantene Pro-V globalni ambasador

Od haute couture do rada s vodećim celebrityjima s A liste, Sam McKnight, Pantene Pro-V globalni ambasador, u stalnoj je potrazi za novim trendovima s područja njege kose koje donosi na modne piste, ali također i u svakodnevni život.
- Modeli i slavne osobe s kojima surađujem često imaju bojanu kosu koju neprestano iznova stiliziraju za potrebe snimanja i brojnih emisija pa slobodno mogu reći da takav lifestyle uzima danak kada je kvaliteta kose u pitanju - kaže Sam McKnight.
- Bojana kosa zahtijeva posebnu brigu i njegu. Napredak u tehnologiji znači da proizvodi poput Pantene Pro-V Color Therapy ne samo da njeguju kosu; oni sadrže suvremene, višefunkcionalne formulacije koje doista pomažu da kosa dobije živost, sjaj i produženi učinak boje.

P: Ako je moja kosa bojana, zašto uopće trebam proizvode specijalizirane za bojanu kosu?
Sam McKnight: Unatoč brojnim dostignućima kada su boje za kosu u pitanju, kao što je nova formula koja omogućava manje agresivan tretman, ne postoji dovoljno jasna poruka da će kosa bolje izgledati ako koristite specijalizirane proizvode za bojanu kosu dulje vrijeme. Žene znaju koristiti takve proizvode tri tjedna i nakon toga zaboravljaju na posebnu njegu kose i fokusiraju se samo na proizvode za stiliziranje sve do ponovnog bojenja.

P: Koliko često treba prati bojanu kosu?
Sam McKnight: Ako živite u urbanoj sredini koja podrazumijeva i zagađeni okoliš, kosu trebate prati češće. No, nakon tretmana bojanja kose, predlažem preskočiti pranje dva do tri dana kako biste joj pomogli da zadrži sjaj. Kako biste sačuvali boju što dulje, perite je samo jednom, a ne dva puta kako mnogi preporučuju.

P: Postoji li stil koji je univerzalan, a ujedno pomaže da bojana kosa izgleda bolje?
Sam McKnight: Najbolji stil kojim boja dolazi do izražaja je klasični bob, do ramena ili iznad. Takva frizura naglašava sjaj, a tupo rezani vrhovi dobro izražavaju trajnost boje.