Username *
Password *
Remember Me

Oštećena kosa dobila je još jednog protivnika u obliku nove tehnologije pro-keratin + incell, koja povezuje 2 aktivna sastojka kako bi povećala obnavljanje vanjskog i unutarnjeg djela svake pojedine vlasi. - Kosa je 85% građena od keratina, sastavljena od 18 aminokiselina. Keratin kosi daje kvalitete kao što su sjaj, fleksibilnost i snaga. Integritet vlakna kose možete biti narušen zbog raznih uzroka kao što su promjena pH, sufraktanti, kemikalije i izlaganje visokim temperaturama. Ove vanjske agresije dovode do povećanja poroznosti, kose grube na dodir, nedostatak sjaja i povećanog pucanja. Kosa postaje slaba i mora se ponovno napuniti keratinom kako bi ojačala - objavio je L'Oréal Professionnel.

1111

Pro-Keratin Refill njega za obnavljanje oštećene i krhke kose
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Vlakno kose zaštićeno je od vanjskih agresija i podatno na dodir.
CIJENA: 150 ml, 129 kn

Pro-Keratin Refill šampon za obnavljanje oštećene i krhke kose
CIJENA: 250 ml, 94 kn

222

Pro-Keratin Refill maska za obnavljanje oštećene i krhke kose
CIJENA: 200 ml, 152 kn

Pro-Keratin Refill krema za feniranje za oštećenu i krhku kosu
Obogaćena je Xylose-om poznatom po zaštiti od topline. Hrani oštećenu kosu te joj pruža podatnost i olakšava stiliziranje.
CIJENA: 150 ml, 136 kn

3333

Pro Keratin Refill Power - Recharge
Koncentrirani tretman u jednoj dozi obnavlja oštećenu i krhku kosu. Djeluje kao infuzija keratina. Kosa je nakon tretmana meka, sjajna i podatna na dodir, te je zaštićena od vanjskih utjecaja. Dostupno samo kao usluga u frizerskim salonima.
Pakiranje: 10 ml

GDJE KUPITI: U odabranim L'Oréal Professionnel salonima

4444

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location