Username *
Password *
Remember Me

- Najnovija istraživanja pokazuju da je ženama sjaj kose iznimno važan. Do sada, žene s tankom kosom nisu mogle imati sjajnu kosu bez kompromisa. Proizvodi za sjaj kose imaju njegujući učinak, no mogu biti preteški za tanku kosu - objavila je danas Nivea. Donosimo vam intervju sa Sally Brooks, Niveinom stilisticom za kosu.

Zbog čega je sjajna kosa puna volumena toliko važna ženama?
Sjajna kosa, puna volumena, za žene je simbol mladosti i zdravlja. Kosa je poput kože, vanjski pokazatelj zdravlja osobe. Kosa puno govori o osobnosti, ženstvenosti, stilu te je ujedno možemo promatrati kao osobnu reklamu u svakoj situaciji.

Koja je razlika između tanke i guste kose?
Tanka kosa je najčešće mekanija i bez volumena, zbog čega ju je teže oblikovati. Gusta kosa je grublja, kruća, samim time i otpornija i ima više volumena.

 

la

Foto: La Redoute / prshots

 

Kako pronaći odgovarajući proizvod za moj tip kose, točnije za tanku kosu?
Žene s tankom kosom trebaju odabrati proizvode koji sadrže lagane formule, koje im neće kosu učiniti teškom. Na primjer, mnogi proizvodi za sjaj kose sadrže sastojke koji bolje odgovaraju gustoj kosi.

Koje proizvode koristite kako biste tankoj kosi podarili sjaj i volumen?
Trenutno uživam radeći s novom Nivea Diamond Volumen pjenom za kosu. Zahvaljujući njenoj laganoj formuli, tanka kosa nakon sušenja fenom, ima volumen i čvrstoću. Za dodatni sjaj, nakon sušenja, nanosim pjenu od korijena prema vrhovima kose.

Imate li neke savjete za svakodnevnu njegu i oblikovanje tanke kose?
Pobrinite se da redovito skraćujete vrhove kose jer to kosi daje zdravi izgled i prirodni sjaj. Kosa bez oblika ne može imati ni volumen. Kratka kosa trebala bi se skraćivati svaka četiri tjedna, dok je za dugu kosu dovoljno svakih 6 do 8 tjedana.

 

monsoon

Foto: Monsoon / prshots

 

Koji su osnovni "alati" za sjajnu kosu punu volumena?
Za sjajnu kosu s volumenom potrebno je imati dobro sušilo za kosu, s velikom snagom sušenja. Za dodatni volumen, kosa se suši prvo uz korijen kose. Veliki uvijači kosi također daju dodatni volumen, ne čineći je teškom.

Što učiniti kada nemate vremena za korištenje uvijača, a želite kosu punu volumena?
Kada nemate vremena za korištenje uvijača, koristite okruglu četku za kosu. Prvo morate osušiti kosu, nakon čega nanesite sprej za oblikovanje na svaki pramen kose. Pramen kose omotajte oko četke, okrenite za 360 stupnjeva do sredine kose, dodatno zagrijte kosu sušilom i nakon toga pustite da se kosa ohladi.

Nivea Diamond volume linija daje kosi sjaj i lagani volumen, cijene se kreću između 21 i 28 kuna za pakiranja od 200 i 250 ml. Radi se o šamponu, regeneratoru, spreju i pjeni koji omogućavaju da svaka kosa dobije sjaj, pa čak i ona suha i tanka.

 

11111

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location