Username *
Password *
Remember Me

- U istraživanju stanja kože žena u srednjim 20-ima do srednjih 30-ih, Shiseido je otkrio da se stanice na površini kože smanjuju kada su izložene stresu. Ovo vodi do lošeg poravnanja stanica i nestabilnog stanja koje se pretvara u začarani krug. Zbog vanjskog i unutarnjeg stresa, stanice rožnatog sloja se skupljaju i time narušavaju kvalitetu kože. Ibuki, nova globalna linija, nudi rješenja na tri nivoa: hidratacija, "glačanje" kože i prevencija oštećenja - .

 

shiseido-ibuki-ran

 

Liniju je jučer u zagrebačkom History clubu predstavila gošća iz Milana, Simona Caletti: ciljna skupina ovog iznimno važnog Shiseido lansiranja su zaposlene i vrlo aktivne žene u srednjim dvadesetima pa do sredine tridesetih, koje se susreću s prvim znakovima starenja, no smatraju da kožu prvenstveno treba kvalitetno čistiti i njegovati kako bi ona pravilno odolijevala preuranjenim borama... Među glavnim sastojcima su ekstrakt sjemena japanskog limuna, te ekstrakti za intenzivnu hidrataciju koji se nalaze u morskoj travi i shitake gljivama - .

Shiseido predstavlja liniju s tehnologijom koja:
1. zamjenjuje površinske stanice koje su se stegnule zbog djelovanja vanjskih štetnih učinaka
2. vraća površinske stanice u optimalan oblik
3. pomaže vanjskom sloju da zapamti oblik stanica
4. pomaže koži da postane otporna kako bi spriječila ponavljanje problema
Kako bi površinski sloj mogao zapamtiti optimalan oblik stanica, mora dobivati dovoljno vlage, višak stanica mora biti uklonjen, te mora krenuti proizvodnja novih epidermalnih stanica. Ove 3 ključne funkcije pruža novi PhytoResist Complex, odgovor na pitanje kako stvoriti "kožu spremnu na sve".

shiseido-ibuki-softening-concentrate


 
Miris tekstura vrlo je ženstven: radi se o cvjetnom buketu s voćnim notama koji relaksira i podiže pozitivnu energiju. Pakiranje je napravljeno od lagane plastike, prepoznatljive je bijele boje, a većina bočica je na pumpicu.

Od proizvoda tu su kreme, čistači za lice, softening koncentrat, refining ovlaživač i protective ovlaživač. I ovdje se radi o standardnih tri koraka Shiseido njege: čišćenje, omekšavanje, hidratacija. Sve teksture su vrlo lagane i gotovo odmah klize s dlana. Krema se bazira na gel formuli, te je najgušća, dok se ostali vidno razlikuju po visokoj koncentraciji vode, odnosno intenzivno vlaže kožu. Uz nove formule koje "nagovaraju" stanice da se pokrenu, Shiseido ovim proizvodim najavljuje svijetlu budućnost.

 

shiseido ibuki

 

step2