Username *
Password *
Remember Me

- Za nas je vrlo važno biti ispred vremena kada je riječ o očekivanjima žena vezano uz ljepotu, a s time na umu Lancôme iznova stvara priliku za proučavanje navika i rituala ljepote žena širom svijeta - ističe Youcef S. Nabi, Predsjednik Lancômea - naš jedinstven i sveobuhvatan odgovor na univerzalnu težnju za prekrasnom kožom, svakodnevni tretman koji kožu čini prirodno i trajno lijepom, nazvali smo DreamTone. Temeljem važnih znanstvenih otkrića naših istraživačkih timova vezanih uz pigmentaciju, primijenjenih za osmišljavanje 3 inovativne formule, ekskluzivna tehnologija trostrukog djelovanja kod proizvoda DreamTone pruža odgovor na težnje za prekrasnom kožom. Riječ je o prvom sveobuhvatnom, po mjeri osmišljenom pigmentacijskom korektoru koji uklanja tamne mrlje, neujednačenosti i diskoloracije na tri glavna utvrđena pigmentacijska profila. Zaštićene s devet patenata, tri ekskluzivne formule DreamTonea pokazuju nikad prije zabilježen stupanj učinkovitosti, preobražavajući kožu, otkrivajući njezinu prirodnu ljepotu i pružajući joj kvalitetu o kakvoj su žene dosad samo mogle sanjati - .

 

2222

 

Klinička promatranja tijekom tipoloških studija omogućila su nam da uočimo pojavu različitih vrsta  poremećaja u boji kože:  zajednički među njima, bez obzira na ton kože, upravo su pigmentacijske mrlje. Bilo da su poznate pod nazivom lentigo, post-upalni ožiljci, ili melazma, one su rezultat viška melanina.

Usporedbom rezultata istraživanja provedenog širom svijeta te mapiranjem različitih tonova kože na temelju klinički uočenih poremećaja u boji (bilo da su vezani uz pigmentaciju ili ne), Lancôme sada po prvi put iznosi novu tipologiju s tri različita pigmentacijska profila.

 

666

 

Pigmentacijski profil 1 odnosi se na svijetlu put, čiji je glavni problem sklonost crvenilu.

Pigmentacijski profil 2 uključuje srednje svijetlu/tamnu put, čiji je svojstveni poremećaj „boje“ sklonost prema blijedo-žućkastoj koži.

Pigmentacijski profil 3 uključuje tamnu put na kojoj se nerijetko javljaju mrlje.

Ovaj novi način profiliranja pigmenta naglašava potrebu za kreiranjem proizvoda za njegu kože po mjeri, odnosno proizvoda prilagođenih tonu kože i njezinim svojstvenim pigmentacijski osjetljivim područjima.

 

444


Zaštitni znak DreamTonea: temeljni aktivni sastojci

Temelj svih triju formula čini jedinstvena kombinacija triju komplementarnih sastojaka, kao nosioca melanocita i melanotopa. Ovaj inovativni pristup ima za cilj ne samo sprječavanje prekomjerne sinteze melanina, već i ponovnu uspostavu epidermalne homeostaze, dermo-epidermalnog spoja, preoblikovanje arhitekture dermisa te sprječavanje upale i oksidacijskog stresa.

 

teksture


Tri korektivne „svilenkasto svježe“ teksture DreamTonea osmišljene su po mjeri, nakon više od 300 prilagodbi, te su sada zaštićene s devet patenata.

Riječ je izuzetno modernim i jedinstvenim teksturama koje su vodenaste, prozračne i svježe te ne ostavljaju tragove. U kontaktu s kožom stapaju se i pretvaraju u svilenkasti veo. Neljepljive, lake, brzo upijajuće teksture trenutačno donose svježinu i osjećaj ugode. Koža dobiva jedinstveni sjaj i prozračnost, a upravo je prirodno prekrasna koža zaštitni znak DreamTonea.

Lancômeovu bočicu s čepom u srebrnoj nijansi krasi učinkovitost i jednostavnost korištenja, a sadrži 40 ml za primjenu na licu, dekolteu i rukama.

DreamTone serum 01 / 02 / 03 40 ml, 757 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Zvuči genijalno, ali ipak poprilično skupo... :/

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Za te novce bolje mu je da djeluje

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location