Username *
Password *
Remember Me

- Avon predstavlja nove formule koje koži pružaju temeljitu zaštitu od štetnih utjecaja iz okoliša, te istovremeno učinkovito reduciraju vidljivost znakova starenja nastalih kao rezultat oštećenja kože, uzrokovanih štetnim vanjskim faktorima - objavila je poznata kozmetička kuća. Radi se o Anew Clinical E-Defence liniji koja se sastoji od zaštitne dnevne i obnavljajuće noćne kreme.

 

kreme

 

- Ekstremne temperature, zagađen zrak, izloženost UV zrakama, te ostali vanjski faktori mogu uzrokovati dehidraciju i preuranjeno starenje kože. U stvari, većina oštećenja kože može biti uzrokovana štetnim utjecajima iz našeg okoliša. Avon je zato razvio ovu liniju koja istovremeno štiti kožu od svakodnevnih štetnih utjecaja te reducira znakove starenja koji nastaju kao posljedica upravo tih utjecaja, te umanjuje čak i one bore koje su urezane u kožu već godinama. Zaštitna dnevna krema SPF 30 i obnavljajuća noćna krema djeluju na oštećenja na koži koja su nastajala godinama, a kada se koriste zajedno, ove kreme poboljšavaju opće zdravlje kože. Hipoalergeni proizvodi s više razina djelovanja prikladni su za osjetljivu kožu, a ipak pružaju snažno anti-aging djelovanje te njeguju i hidratiziraju kožu - .

 

viz

 

Tehnologija: obnavljajuća noćna krema formulirana je s Avonovom ekskluzivnom SmartRepair tehnologijom, koja se nastavlja na dnevnu njegu kože te reducira znakove starenja preko noći.  

CIJENA:
Zaštitna dnevna krema SPF 30 – promotivna cijena: 109 kn
Obnavljajuća noćna krema – promotivna cijena: 109 kn

Linija je dostupna je u katalogu Avonove kampanje 15, od 16. listopada 2013.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location