Username *
Password *
Remember Me

Kultna francuska linija za njegu osjetljive kože napokon je stigla i kod nas: respektabilni brend koji je rođen davne 1924. u ljekarnama kao njega za bebe, da bi se ubrzo nakon toga proširila i na proizvode za odrasle, sada se konačno može naći i kod nas.

 

 

Vizual 2

Lice kozmetike Mixa je legendarna francuska manekenka i majka troje djece, Estelle Lefébure

 

- Sve je počelo još davne 1924. godine kada je u farmaceutskom mužaru stvorena prva Mixa formula za njegu kože. Mixa uskoro postaje prepoznata kao stručnjak za osjetljivu kožu, što ostaje sve do danas. Ključna godina u povijesti brenda je 1962. kada nastaje krema za ruke s alantoinom i od tada počinje Mixin nevjerojatan uspjeh na francuskom tržištu. Godine 1976. nastaje slogan „Nježna za bebe, nježna za mame“, a baby linija postaje dio svakodnevne njege svih francuskih beba. Godina 1997. donijela je povijesni proizvod za njegu suhe kože tijela, mlijeko s lipidima, a 2004. jedan od najuspješnijih hidratantnih proizvoda za njegu osjetljive kože lica – objavila je kuća Mixa.

 

13

Od gela za kupanje beba, do CC kreme za žene...

-

- Osjetljiva je koža kao i svaka druga, ali je ujedno posebna. Takvom je čini njen prag tolerancije na unutrašnje i vanjske faktore koji je niži no kod normalne kože, tako da ona može pretjerano reagirati na sve s čime dođe u dodir i što osjeti. Osjetljivost kože izvor je neugode: jedna od dvije žene žali se na pretjeranu osjetljivost - objasnila je brend managerica Andrea Kralj Njikoš na današnjoj prezentaciji.

 

andrea
Brend managerica Andrea Kralj Njikoš


Mixa je tu kako bi pomogla da se korigira ili umanji ovakva povremena ili trajna osjetljivost kože. Bezuvjetna tolerancija prema osjetljivoj koži zahtijeva posvećenost strogim procedurama. Svi Mixa proizvodi stoga su:
-    Formulirani pod nadzorom farmaceuta.
-    Formulirani kako bi rizik od pojave alergija sveli na minimum.
-    Testirani pod nadzorom dermatologa.
-    Testirani na osjetljivoj koži i koži sklonoj reakcijama.
-    Razvijeni koristeći sastojke koji su posebno prilagođeni osjetljivoj koži.

Cjelokupna linija od 26 proizvoda lansiranih ekskluzivno u Bipa drogerijama sadrži proizvode za čišćenje, njegu lica i tijela za odrasle i bebe.

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Konacno! Jedva cekam isprobati njihove proizvode za osjetljivu kozu jer sam cula puno pohvala na njihov racun.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Meni je odlična krema za ruke,bolja od nekih razvikanih a duplo jeftinija.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location