Username *
Password *
Remember Me

Svakodnevni beauty rituali nezamislivi su bez te majušne aparature: pincete, škarice i grickalice imaju posebno mjesto u našim kozmetičkim torbicama. Kod nas možete naći i Vitry, kvalitetan brend koji nudi upravo ove proizvode napravljene od 100 % nehrđajućeg čelika, pa neće zahrđati ni ako ih ostavimo na rubu kade ili umivaonika.

 

op


Započevši s radom još u 18. stoljeću, od 1954. godine Vitry prvi na svijetu u ljekarnama predstavlja program za manikuru i pedikuru, te oblikovanje obrva, i od tad širi svoj asortiman i uvodi nove proizvode u ljekarničku ponudu. Ponuda obuhvaća proizvode za oblikovanje i uređivanje noktiju, za manikuru i pedikuru, te oblikovanje obrva. Vitry daje i doživotnu garanciju na proizvode od nehrđajućeg čelika - među njima su pincete, škarice i grickalice za nokte. Ovaj alat je vrlo kvalitetan i oštar, pa se brend Vitry smatra za jednog od vodećih stručnjaka na ovom području ljepote, u cijelom svijetu.

 

raspica americka boje

 

Kod nas ih možete nabaviti u odabranim ljekarnama ili u Formasana web-shopu. Cijene su sljedeće: pincete su 81 i 96 kuna, pozlaćena je 112 kuna, američka rašpica za oblikovanje umjetnih noktiju (akril) 47 kuna, safirna rašpica je 39 i 81 kunu (skuplja je pozlaćena), a šest potiskivača za kožicu oko noktiju košta 50 kuna.

 

kljesta kozica autozatvpinceta obrve

pinceta pozlacenaprofi kljesta nokti stopala

raspica safirnaset

set ljubicastisrebrna

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location