Username *
Password *
Remember Me

Krema poznata po svojstvima obnavljanja, namijenjena njezi djece i odraslih, sada dolazi i u varijanti za ruke i usne. - Cicaplast Mains nova je krema koja pomaže kod obnove zaštitnog sloja kože ruku te istovremeno umiruje i štiti kožu oštećenih i iscrpljenih ruku. Cicaplast Levres balzam za obnovu zaštitnog sloja kože usana popunjava nastale raspukline i sprječava njihovo ponovno nastajanje. Balzam hranjive upijajuće teksture stvara bezbojan, zaštitni i umirujući i sloj za trenutačan osjećaj ugode i elastičnosti usnica. Cicaplast Mains & Levres upotpunjuju liniju proizvoda Cicaplast koja višestruko pomaže u obnovi  kože čitave obitelj i tako postaju neizostavni dio svake "kućne ljekarne" - objavio je danas La Roche-Posay.

OPNLRPCicaplastMainsTexture cr


-S fiziološkog gledišta, koža ruku i usana je iznimno osjetljiva, a to je razlog zašto je ona prva na udaru različitih agresivnih čimbenika. Hladnoća, sunce i zagađenje njihov su najveći neprijatelj, ali postaju osjetljive i zbog svakodnevnih kućanskih obveza. Ruke su prekrivene vrlo tankom kožom koja sadrži malo lojnih žlijezda, a uz nedovoljno često korištenu zaštitu mogu postati iznimno osjetljive, te tada dolazi do nastanka stanja koje se još naziva i "dermatitis kućanica". Usnice su pretjerano izložene zbog toga što su prekrivene iznimno tankim slojem kože te im nedostaje zaštitni sloj. Također sadrže vrlo malo melanina, što ih čini posebno osjetljivima na djelovanje UV zraka. Vremenski uvjeti, ali i obično ispuhivanje nosa ili nanošenje šminke  tada mogu uzrokovati bol - .

CICAPLASTMAINS Tube Creme 50ml cr

Cicaplast Mains
Umiruje, štiti i pomaže obnavljati zaštitni sloj kože iscrpljenih ruku, oštećenih štetnim djelovanjem kod kuće ili na poslu. Cicaplast Mains prva je La Roche-Posay zaštitna krema za ruke koja hidratizira i pomaže obnavljati najoštećenije ruke. Krema koja ostavlja zaštitni sloj, brzo se upija, sadrži  termalnu vodu La Roche-Posay te je primjerena za ruke oštećene svakodnevnim kućnim i profesionalnim aktivnostima. Sadrži glicerin i Niacinamid koji umiruje osjećaj svrbeža, potiče sintezu lipida i tako pridonosi ubrzanju obnove zaštitnog sloja kože.
CIJENA: 58 kn

 

 

CICAPLASTLEVRESTubeBaume 75ml cr
Cicaplast Levres
Prvi obnavljajući balzam s termalnom vodom La Roche-Posay koji stvara zaštitni sloj na usnama te na taj način popunjava nastale raspukline i sprječava njihovo ponovno nastajanje. Proizvod je primjeren za usne i područja oko usana sa suhom, ispucanom i nadraženom kožom te ograničava nastanak novih pukotina do 12 sati nakon primjene. Sadrži karite maslac koji osigurava masne kiseline slične strukture onima koje se prirodno nalaze u koži te igra aktivnu ulogu u procesima hidratacije i  pomaže vratiti elastičnost suhoj koži. Formula također sadrži Pantenol za umirujuće djelovanje. U kombinaciji s MP-Lipidima ublažava gubitak vode za biološko i dugotrajno uspostavljanje zaštitnog sloja kože. Dubinski hidratizirane usnice ponovno postaju elastične i prirodno meke te je pojava pukotina ograničena.
CIJENA: 38 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama 

 

CicaplastBaumeB5 texture
Linija proizvoda Cicaplast osmišljena je za njegu čitave obitelji, za tanku, osjetljivu, nadraženu ili oštećenu kožu. Cicaplast gel ubrzava obnovu iritirane ili ispucane kože dok  je Cicaplast Baume B5 umirujući balzam koji višestruko pomaže pri obnovi kože i pruža dvostruko djelovanje: trenutno umiruje kožu a zatim je štiti i pomaže pri obnovi zaštitnog sloja kože.

CicaplastBaumeB5  cr

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Oba ova proizvoda su mi jako potrebna u ovim hladnim danima i jedva ih cekam isprobati

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location