Username *
Password *
Remember Me

Frizeri se često susreću s jednim od problema koji klijenti ne prepoznaju, a to je znojenje glave i vlasišta, odnosno pojačano lučenje žlijezda lojnica. To se obično javlja usred prijelaznih perioda iz sezone u sezonu, osim, naravno, usred visokih vrućina. Ako se i tjelesno ne znojimo intenzivno, koža glave ima svoj ritam, što, naravno, rezultira problematičnom i opuštenom, masnom kosom, upozoravaju stručnjaci iz slavne francuske kozmetičke kuće La Biosthétique.

 

la biosthetique

 

Onda obično kažemo: moram prati kosu svaki dan jer mi je masna. - Ona, naime, nije masna, već je znojna i to je najviše vidljivo u samom korijenu: kad se kosa podijeli postaje očito da joj treba pranje. Također, vlasište zna biti crvenkasto, svrbi, a ponekad i peče prilikom bojenja kose - ističu u kući La Biosthétique. - Znoj je kiselina u tekućem stanju, te vrlo lako klizi po dlaci. To se dešava i gustoj i rijetkoj kosi, bez obzira na spol, te kvalitetu i stanje kose. Kad osobe, na primjer, u pubertetu imaju problem s masnom kosom, to je obično upravo taj problem, tjeme im se intenzivno znoji - .

 

la biosthetique 2


La Biosthétique u svrhu kvalitetnog rješavanja tog problema predlaže Hydrotoxa šampon i losion, idealne preparate za sve dobne skupine. Idealni su i u situacijama kad se pripremamo za veće napore, na primjer prije treninga.

Hydrotoxa šampon nježno pere kožu glave i kosu, dok losion regulira rad žlijezda znojnica, te neutralizira agresivne elemente koje sadrži znoj. Oba proizvoda sprječavaju pojavu neugodnog mirisa kose i kože.

Preporuča se koristiti ova dva proizvoda zajedno, kao kuru ili kasnije samo losion, za prije vježbanja, ili prije spavanja, a kod tinejdžera svako jutro. 

 

l-hydrotoxalotionl-hydrotoxashamp


Saloni koji koriste La Biosthétique i imaju kompletnu maloprodaju za La Biosthétique proizvode:
- Allure, Zagrebačka 6, Sesvete
- Tempora, II Vrbik 14 , Zagreb
- Kefa, Bauerova 16, Zagreb
- Sananda, Mike Tripala 2, Split
- Šinjorina, Biokovska 18, Makarska

 

l-normalisante ps

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location