Username *
Password *
Remember Me

- Oduvijek sam bila svjesna da postoji znatna razlika između uobičajenog voća i organski uzgojenog voća, ne samo u njihovom okusu, već i u utjecaju na zdravlje. Nakon godina proučavanja, odjel istraživanja Laboratorija Nuxe uspio je iskoristiti moć organskog voća, a veliko bogatstvo antioksidanata i vitamina sačuvao je u aktivnim, učinkovitim i sigurnim formulama organske Bio-Beauté linije. To je nova generacija certificirane organske njege, koja nudi veliku učinkovitost, iznimnu toleranciju za kožu te neodoljive teksture - izjavila je Aliza Jabès, Predsjednica uprave Laboratorija Nuxe.

 biobeaute

 

Naše usnice najosjetljiviji su dio na našem licu, a nježna koža usana čak je pet puta tanja od kože lica. Bez žlijezda znojnica i lojnica, koža usana nezaštićena je od vanjskih utjecaja (hladnoća, suhi zrak, vjetar i sunce) te izložena intenzivnoj dehidraciji. Uslijed toga javlja se oštećenje usana, one postaju ispucale, grube i iziritirane, uz izrazit osjećaj neugode.

  biobeaute2

Balzami za usne sadrže:
Bio-maslac marelice – bogat esencijalnim masnim kiselinama, obnavlja i štiti tanku kožu svojim antioksidativnim svojstvima.
Bio-shea maslac – bogat nezasićenim masnim kiselinama (50%) te vitaminima A, C, E i K, umiruje i omekšava grubu kožu usana.
Ovi slasni voćni balzami za usne dolaze u 2 nijanse - ružičasta breskva i zavodljiva malina.
Sadrže 100% sastojaka prirodnog porijekla te 44,4% sastojaka iz organskog uzgoja.

CIJENA: 98,75 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location