Username *
Password *
Remember Me

Institut zdravlja i ljepote, ljekarna Sv. Kuzma i Damjan (Zagreb, Vlaška 69), neki je dan predstavio koncept „Elixir mladosti nadohvat ruke“, odnosno formule koje na jednostavan način kožu održavaju mladolikom: ekskluzivno za hrvatsko tržište predstavljene su kozmetičke linije Glow by dr.Brandt i Wine elixir by Apivita.

 

lopen apivita

 

Upravo sada uoči Božića, kada svi želimo izgledati blistavo, mladoliko i ozareno, našoj koži je potrebna njega, tretman koji će koži osigurati instant beauty sleep. Glow liniju preporučuju dermatolozi kao neinvazivan tretman za učinkovito buđenje i otklanjanje svih tragova umora s lica. Po prvi puta u obliku kozmetičkog preparata, ova linija je spoj laserske tehnologije i dragog kamena rubina koji kroz refleksiju svjetlosti koži vraća blistavost. Uzvanici su imali priliku uživati u demonstraciji djelovanja proizvoda na vlastitoj koži uz pomoć i stručno savjetovanje farmaceuta iz Delmerion tima, ekskluzivnog uvoznika dr.Brandt-a.

„Već dulje vrijeme koristim dr.Brandt kozmetiku kao zamjenu za određene estetske tretmane.“ - izjavila je Tina Orlović, voditeljica ekskluzivnog branda Max Mara.

 

anitea
Antea Šimleša, Meri Delić & Tina Orlović

 

Iako su najbolji recepti najčešće brižno čuvani i skrivani, demonstriran je trenutno najpoželjniji tretman pomlađivanja kože Mezoniti. Tretman je izvođen pod stručnom rukom dr.med.spec. dermatologije i venerologije Dinka Kaliterne iz poliklinike Poliderma.

„Drago mi je što sam pored tretmana Mezoniti, uspio predstaviti i približiti klijentima visoko kvalitetan kozmetički brand kao što je dr.Brandt koji koristim i savjetujem svojim klijentima za nastavak u kućnoj njezi.“ – izjavio je dr.med.spec. dermatologije i venerologije Dinko Kaliterna.

Te je večeri naglasak stavljen i na fascinantni prirodni sastojak, resveratrol -  kao najučinkovitiji borac protiv bora, dobiven iz crvenog vina, postao je glavni aktivni sastojak linije Wine Elixir, iz asortimana prirodne grčke kozmetike Apivite. U kombinaciji s pčelinjim voskom, linija Wine elixir djeluje direktno na dubinu i površinu bora, smanjujući njihovu vidljivost. Također je uzvanicima demonstriran učinak esencijalnih ulja iz Wine elixir ulja za masažu kože lica. 

 

ljeka
    
„Ulijeva mi povjerenje i sigurnost u kvalitetu zbog svoje prirodne proizvodnje. Apivita nije samo kozmetika, ona je ritual i moć usklađianja tijela, uma i duše.“ -  izjavila je Antea Šimleša, prvakinja u preponskom jahanju.

Dok smo isprobavali djelovanje aktivnih sastojaka u kremama Glow (dr.brandt) i Wine Elixir (Apivita), te tretmanu Mezoniti, uživali smo ujedno u djelovanju resveratrola u vrhunskim francuskim vinima vinarije Château Mouton Rothschild.

 

delmtimDelmerion tim

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location