Username *
Password *
Remember Me

INFO
Trend povratka prirodi, prirodnoj prehrani i kozmetici, te očuvanje prirode i biljnog svijeta osnovni je moto kozmetike Yves Rocher. Za preparate iz nove linije proizvoda koristi se preko tisuću različitih sastojaka iz biljnoga svijeta, koji već prema uvriježenoj praksi Yves Rochera nisu genetski modificirani, a proizvodi nisu testirani na životinjama.

PONUDA
Među novim proizvodima ističu se Expert Reparation za njegu tijela na bazi karite maslaca za vrlo suhu kožu, Ovale Lifting maska za lifting efekt lica i vrata, Serum Végétal  krema i filer protiv dubokih bora te Moment de Bonheur – novi parfem.  Pored toga, ove sezone je posebno zapažena nova make up linija za proljeće 2012. te inovacija na tržištu: Minceur Detox - preparati za detoksikaciju i otpuštanje masnoća.

O YVES ROCHER:
Marka Yves Rocher  - nazvana po svome osnivaču koji je vjerovao u kozmetiku i proizvode za ljepotu  na biljnoj bazi - dostupne svim ženama, započela je s radom 1959. godine u njegovom rodnom mjestu La Gacilly u pokrajini Bretanja u Francuskoj. Proizvodi Yves Rocher nalaze se u više od četiri tisuće trgovina i salona ljepote na pet kontinenata te u više od 80 zemalja – gdje uživaju povjerenje od preko 30 milijuna potrošača.
Svake godine proizvede se 300 milijuna proizvoda u tri tvornice koje imaju certifikat Kvalitete-Zaštite okoliša-Zdravstvene sigurnosti na radu. U skladu s osnovnim vrijednostima usmjerenima na očuvanju prirode, Yves Rocher se obvezao posaditi milijun stabala diljem svijeta, a do 2011. godine posađeno je čak 15 milijuna stabala u brojnim zemljama poput Indije, Brazila, Senegala, Etiopije itd. Obilježavanjem 50 godina svoga postojanja - u Yves Rocheru su  se obvezali prema  organizaciji UNEP (Program zaštite okoliša Ujedinjenih naroda) da će posaditi čak 50 milijuna stabala u narednih pet godina.

GDJE KUPITI: U Yves Rocher trgovinama -Ilica 28 te Arena centar Zagreb, a dodatne informacije potražite na: (www.yves-rocher.com)

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location