Username *
Password *
Remember Me

Lijepo je dobiti poklon u kutiji koja nakon svega ostaje atraktivan detalj u domu, pa su u Vichyju, kako bi nas dodatno razmazili, lansirali nove kreacije uz pomoć francuskog ilustratora Bertranda de Miollisa. Radi se o četiri poklon kutije inspirirane blagdanskim danima i zimskim mjesecima u Vichy Spa centru, a ime, godina 1931.,  obilježava nastanak Laboratorija Vichy i zlatno doba Vichy Spa odredišta u Francuskoj. U kutijama se kriju proizvodi za idealnu zimsku rutinu čišćenja, transformacije i njege lica, za svaki tip kože.

 

VICHY Champagne Lady cr

 

Kutija se dobiva pri kupnji 2 Vichy proizvoda za njegu lica i/ili čišćenja lica, izuzev Aqualia njege za usnice.  Akcija traje do isteka zaliha i dostupna je u ovlaštenim Vichy partner ljekarnama.

Personalizirani ritual čišćenja, transformacije i njege lica tri su ključne tajne za otkrivanje idealne kože.

 

VICHY Men cr cr

 

1. Čišćenje: Idealna koža je čista i zdrava te oslobođena negativnih čimbenika kao što su zagađenje zraka, mrtve stanice, šminka i sebum. Ovaj prvi korak u rutini njege  lica obuhvaća svakodnevno korištenje idealnog proizvoda za čišćenje lica za određeni tip kože i Vichy termalne vode koja svojim umirujućim i obnavljajućim sastojcima vraćaju ljepotu i zdravlje koži.

2. Transformacija: Drugi korak u rutini njege lica je transformacija kože- ovaj korak zahtjeva visoko koncentriranu formulu koju često nalazimo u serumima.  Proizvod koji  djeluje od prve kapi za preoblikovanje kože iznutra prema van neizostavan je dio Vichy rituala za postizanje idealnog tena i kože lica.

3. Njega: Ovaj važni korak pruža hidrataciju  te hrani kožu aktivnim sastojcima kako bi koža iz dana u dan bila zdrava i očuvana. Vichy je osmislio različite linije koje sadrže najprikladniju njegu za svaki tip kože kako bi svaka žena mogla dostići svoj ideal kože lica.

 

VICHY Snow Lady cr crVICHY Spa Ladies cr cr