Username *
Password *
Remember Me

Jedan od problema osjetljivog vlasišta, koji je posebno izražen zimi, je prhut i to upravo radi velike hladnoće zraka, promjena temperature okoline, suhog zraka, nošenja kapa... Prhut nastaje iz nekoliko razloga: stres, osjetljivost organizma, smanjena cirkulacija, slab imunitet, prejaki šamponi, suho ili masno vlasište. Radi toga se stvaraju poremećaji koji potiču stvaranje gljivica, uzročnika prhuti koja se širi velikom brzinom - sve to dovodi do procesa koji se ponekad čini poput začaranog kruga.  

 

la-biosthetique


Napredni frizerski brend La Biosthetique nudi rješenje: liniju Dermosthetique anti pelliculaire protiv prhuti za kožu glave (vlasište ) koje je posebno osjetljivo, čije formule posebne tehnologije utječu na sam nastanak prhuti, te ne samo da je uklanjaju, već i liječe vlasište pa ono postepeno ozdravljuje. Kosa postaje lijepa i sjajna, jer to je prvi i osnovni uvjet za zdravu kosu: zdravo vlasište. 

 

anti-pelliculaire-lotion-la-biosthetique cr cranti-pelliculaire-shampoo-la-biosthetique cr crla-biosthetique-pelliculaire-baume-apaisant cr cr


Dermosthetique BAUME APAISANT
Tretman za liječenje vlasišta od prhuti i njegu kose uklanja naslage prhuti i smiruje vlasište, te kosi daje sjaj i mekoću. Prije pranja kose lagano umasirati u vlasište, nakon par minuta emulgirati vodom i isprati. Sam šampon nije dovoljan za rješavanje problema prhuti, on je samo čistač koji uklanja sve mrtve stanice odnosno prhut i očisti vlasište.

Dermosthetique ANTI-PELLICULAIRE SHAMPOO
Nježan šampon koji čisti osjetljivo vlasište od prhuti sadrži učinkoviti kompleks antimikrobnih aktivnih sastojaka, koji postepeno smanjuju količinu gljivica na vlasištu i priprema ga za daljnje proizvode. On smiruje vlasište i sprječava iritacije. Nakon pranja šamponom, koža je čista i neophodno je nanijeti sljedeći odgovarajući proizvod.

Dermosthetique ANTI-PELLICULAIRE LOTION APAISANT
Losion koji se nanosi na čistu kožu glave djeluje umirujuće na osjetljive žlijezde vlasišta, normalizira hiperaktivno vlasište koje nekontrolirano proizvodi prhut. Ujedno njegova formula ublažava iritacije, svrbež i peckanje.

 Saloni koji koriste La Biosthetique i imaju kompletnu maloprodaju za La Biosthetique proizvode:

*         Allure, Zagrebačka 6, Sesvete

*         Tempora, II Vrbik 14 , Zagreb

*         Kefa, Bauerova 16, Zagreb

*         Sananda, Mike Tripala 2, Split

*         Šinjorina, Biokovska 18, Makarska

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location