Username *
Password *
Remember Me

Kozmetička kuća Olival pripremila je zimske novitete: kremu za ruke i koncentrat s dalmatinskom lavandom koja hrani, štiti i njeguje. - Biljka je to čiju su dragocjenost poznavali još stari Rimljani, a cijena pola kilograma cvjetova lavande bila je tada jednaka mjesečnoj plaći radnika na farmi. Prepoznata kao biljka zdravlja i ljepote, lavanda i danas ima široku primjenu u kozmetici. Vaše ruke bit će zahvalne na lavandi zbog aromatičnih ulja i hranjivih sastojaka koji će zaštititi kožu, nahraniti je te joj osigurati potrebnu vlažnost - objavio je danas Olival.

Hidratantna krema za ruke lavanda cr

Za dnevnu njegu stručnjaci u Olivalu osmislili su hidratantnu kremu za ruke i nokte koja se brzo upija te je dovoljno koristiti manju količina nekoliko puta kroz dan. 

CIJENA: 75 ml, 9,99 kn

Koncentrat za ruke i nokte lavanda cr
Olivalov koncentrat s lavandom za ruke i nokte
savršen je pak za noćnu njegu, jer je namijenjen zaštiti suhe, ispucane i oštećene kože ruku. Bogata formula prirodnih ulja, glicerina i vitamina E regulira omjer vlage i masnoće u koži te štiti ruke od isušivanja.
Zbog svojeg umirujućeg djelovanja krema i koncentrat s lavandom odgovarat će i jako osjetljivim rukama.

CIJENA: 50 ml, 19,99 kn

GDJE KUPITI: Na prodajnim mjestima Interspara, Mercatora i Offertisime; u robnoj kući Nama i bolje opskrbljenim ljekarnama