Username *
Password *
Remember Me

Idete li negdje na snježne padine? Trebat će vam nešto za zaštitu i njegu kose, pa vam od vrhunskih formula predlažemo La Biosthétique kolekciju Méthode Soleil koja ima visoki zaštitni faktor, te je može koristiti cijela obitelj. Proizvodi su jednostavni za korištenje, a linija se sastoji od šampona, losiona, kreme i uljnog spreja.

 

open la bio sun

 

Za vrijeme skijanja, ljudi često posjećuju bazene, saune... Izlažu kosu vrućim i hladnim temperaturama. Ova je linija spas za sve situacije jer je baš napravljena za takve vremenske prilike, odnosno neprilike. Tu su i kape: na skijanju je često gornji dio kose prekriven, dok je donji izložen hladnom zraku, pa kosa može postati slamnata, lomljiva, suha, a boja brže blijedi. Na snijegu se svijetlost jako reflektira pa je potrebno jednako ili čak i više nego inače paziti na kosu, lice i oči.

 

Soleil-Range cr

Méthode Soleil A.S. krema
Duboko hrani kosu, pružajući joj vlagu, zaštitu i instant boost, te sadrži ekstrakt suncokreta, narančin vosak, pantenol i vodootporne UV filtere. Za brzinsku pomoć kremu možete cijelu kosu jednoliko nanijeti nakon pranja šamponom, te ostaviti par minuta i isprati. Za konkretniju njegu ostavite kremu na kosi kao pakung, do dvadeset minuta, te nakon toga isperite. Kosa će biti nahranjena, svježa, meka i sjajna.

Méthode Soleil A.S. šampon
Za idealnu vlagu kose, te sve vanjske uvjete, tijekom svih razdoblja u godini. Štiti zimi od hladnoće i isušivanja, a ljeti i od soli. Nježno čisti, te sadrži ekstrakt suncokreta, koji odstranjuje čak i tragove klora. Štiti od UV zraka. Nanosi se u manjoj količini koja je dovoljna za pranje cijele kose, te je dobro protrljati ga kroz cijelu kosu.

 

hair-soleil-shampoo-la-biosthetique cr cr cr

hair-soleil-vitalite-express-la-biosthetique cr cr cr

Méthode Soleil Vitalite Express Cheveux losion
Optimalne UV zaštite, vodootporni dvofazni regenerator u spreju hrani kosu, te sadrži ekstrakt suncokreta, voska naranče i UV zaštitu. Poboljšava strukturu kose i popravlja uništenu kosu. Štiti prirodnu i bojanu kosu od izbjeljivanja. Mora se promućkati prije korištenja, te nanijeti ravnomjerno na suhu ili mokru kosu, bez ispiranja.

Méthode Soleil Sunshine oil sprej
Uljni sprej koji štiti kosu i nanosi se na suhe ili mokre lasi. Štiti kosu tijekom cijelog dana na suncu i ekstremnim vremenskim uvjetima, te je održava mekom i podatnom.

 

l-gloss

Saloni koji koriste La Biosthetique i imaju kompletnu maloprodaju za La Biosthetique proizvode:

*         Allure, Zagrebačka 6, Sesvete

*         Tempora, II Vrbik 14 , Zagreb

*         Kefa, Bauerova 16, Zagreb

*         Sananda, Mike Tripala 2, Split

*         Šinjorina, Biokovska 18, Makarska

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location