Username *
Password *
Remember Me

Termalna voda Uriage ima svojstva ublažavanja crvenila, djeluje protiv slobodnih radikala (akceleratori starenja), hipoalergena je i 100 % prirodna, a možete je i aplicirati na gotov make-up. Vlaži kožu do tri sata, prirodno je izotonična, te osvježava kožu kad god vam je potrebno. Bilo da se radi o suhom zraku u prostoriji u kojoj boravite, ili visokim temperaturama, Uriage voda je odgovor na crvenilo i zatezanje kože.

uriage obr

Bogata je mineralima i elementima u tragovima, idealna za svaku priliku. Po prirodnom je sastavu slična fiziološkoj otopini soli. Bakteriološki je čista, te umanjuje upalne dermatoze (ekcem, crvenilo, iritacije, svrbež, opekline od sunca, seborejički dermatitis). Uriage termalna voda namijenjena je svim tipovima kože, a naročito onoj osjetljivoj, te koži s psorijazom, jakim crvenilom, ekcemima... Nakon aplikacije voda se upije, nije je potrebno brisati. Voda poštuje integritet stanica, te potiče višesatnu hidrataciju.

Dokazano je da djeluje i na bebinoj koži, naročito na područjima pelenskog osipa. Može je koristiti cijela obitelj. Naime, idealna je i za mušku kožu nakon brijanja, kao i kod žena nakon depilacije - smiruje peckanje i osjetljivost kože.

uriage thermal water

Uriage termalna voda dostupna je u odabranim ljekarnama po cijenama od:
- 50 ml, 57 kn
- 150 ml, 81 kn
- 300 ml, 106 kn.


O Uriage kozmetici:
Uriage je jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima za primjenu u dermatologiji. Specijaliziran od samog početka u aktivnoj njezi osjetljive kože, suhe kože i kože sklone atopiji, Uriage nastoji zadovoljiti očekivanja pacijenata i njihovih liječnika učinkovitošću, kvalitetom i širokom paletom proizvoda.

Uriage termalna voda izvire u ekološki čistom, alpskom dijelu Francuske. Na izvoru je bakteriološki čista, fiziološkog pH (pH=6,8) i prirodno izotonična. Jedinstveno svojstvo prirodne izotoničnosti njeguje i štiti integritet stanica osjetljive kože i sluznica. Vrlo visoka koncentracija mineralnih soli i elemenata u tragovima, čak 11 g/l umiruje, hidratizira, djeluje protualergijski i protiv slobodnih radikala, Uriage termalna voda pospješuje cijeljenje i djeluje protuupalno.