Username *
Password *
Remember Me

- „Mendula“ je prirodna linija kozmetike bez dodanih boja i konzervansa. Napravljena je na bazi biljnih i eteričnih ulja, hidrolata, meda i pčelinjega voska, odnosno sirovina dobivenih od pčelinjega rada i bilja karakterističnog za naše Primorje - priča Ivana Prah s Krka koja se uz obiteljski biznis proizvodnje meda počela baviti i proizvodnjom krema Mendula, koje nose prestižnu oznaku „Hrvatski otočni proizvod“ Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije za 2012.i 2013. godinu.

mendula1

- Proizvodi su osmišljeni kao užitak i hrana za kožu; kao što intenzivno mirišu, tako je i bogato hrane. Ideja je ove linije da užitak za osjetilo mirisa prati i užitak za samu kožu. Zato aktivni sastojci nisu dodani u minimalno potrebnim količinama, već se na njima nije štedjelo. Kreme su bogato začinjene mirisima i namašćene uljima, te oplemenjene medom i hidrolatima koliko god to neutralna kozmetička baza može podnijeti, a da ostane stabilna. Recepti su sasvim novi, rezultat edukacije za aromaterapeuta, ali osmišljeni su na osnovi starih dobro poznatih svojstava i vjekovnog iskustva u korištenju bilja našega kraja uz more. Radim kreme za suhu, masnu i normalnu kožu, a po potrebi i za mješovitu - .

mendula2 2 cr

Dnevna krema za normalnu kožu
Sastojci: neutralna baza, hidrolat smilja, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, eterična ulja mandarine, lavandina i smilja, med.
CIJENA:
50 g, 105 kn
25 g, 55 kn

Dnevna krema za suhu kožu
Sastojci: neutralna baza, hidrolat kamilice, maslinovo,
Bademovo i jojobino ulje, eterična ulja lavandina, kamilice i sjemena mrkve, med, pčelinji vosak.
CIJENE:
50 g, 115 kn
25 g, 60 kn

Dnevna krema za masnu kožu
Sastojci: neutralna baza, hidrolat mirte, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, eterična ulja ružmarina, mirte i smilja.
CIJENE:
50 g, 120 kn
25 g, 65 kn

mendula3 2 cr

Kreme sa smiljem za suhu, masnu i normalnu kožu  
Sastojci: neutralna baza, hidrolat smilja, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, eterično ulje smilja, eterično ulje lavandina, med.
CIJENE:
50 g,  95 kn
25 g, 50 kn

Krema za ruke s medom i limunom
Sastojci: neutralna baza, maslinovo, bademovo i jojobino ulje, ulje pšeničnih klica, med, pčelinji vosak, eterična ulja limuna, sjemena mrkve i lavandina.
CIJENE:
50 g, 80 kn
25 g, 45 kn

mendula2 cr

Krema za stopala
Sastojci: hidrolat mente, voda, ulje pšeničnih klica, masline, badema i jojobe, med, pčelinji vosak, emulgator: Lanette N, eterično ulje lavandina, ružmarina i sjemena mrkve.
CIJENE:
50 g, 60 kn
25 g, 35 kn

Balzam za usnice
Sastojci: pčelinji vosak, med, maslinovo ulje, ulje pšeničnih klica, eterično ulje mandarine.
CIJENA: Stick ili kutijica 15 kn

mendula sajam

Najnoviji katalog proizvoda s oznakom "Otočni proizvod" možete prelistati i online na stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, pod sektorom za otoke. Ondje ćete pronaći i novu i staru liniju krema "Mendula".

Za sve koji su u Zagrebu, mogu se pronaći i u trgovini hrvatske eko kozmetike "Kantarion", u Martićevoj 14c. Kreme se mogu naručiti i telefonom (091/ 720 0132), e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebooka.

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Jako volim prirodne proizvode, a naročito one na bazi meda pa mi se ovi čine stvarno odličnima!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location