Username *
Password *
Remember Me

Kozmetička kuća Vichy podsjeća na važnost korištenja krema s visokim zaštitnim faktorima i tijekom zimskih vanjskih aktivnosti: - Linija Capital Soleil sadrži proizvode za najvišu zaštitu lica i izloženih dijelova od sunca tijekom zimskih dana. Sve proizvode odlikuje filtarski sustav s patentiranim filtrom Mexoryl XL širokog spektra koji učinkovito štiti kožu od UVA i UVB zraka, te mineralni kompleks koji jamči dodatnu zaštitu osjetljive kože izložene suncu - .

vichy sun open

- Iako tokom zimskih dana sunce odašilje manje topline nego ljeti, svejedno emitira znatnu količinu UV-zraka koje su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu. Obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje ili sanjkanje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti - objavio je danas Vichy.

vichy stick
Linija Capital Soleil sadrži proizvode prilagođene njezi svih vrsta kože (dječje, odrasle, masne i suhe). Sustav filtera djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži, te sprječava hiperpigmentaciju, dok je mineralni kompleks izvorni prirodni antioksidans iz termalne vode Vichy koji služi za zaštitu osjetljive kože od sunca te jamči dodatnu zaštitu.

Capital Soleil 50 Tube 2012 copy cr

Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+ ( normalna do suha koža lica) , dry touch finish za lice SPF 50+( mješovita do masna koža lica) i stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL samo su neki od proizvoda iz linije za bezbrižan boravak na zimskom suncu. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i sadrže termalnu vodu Vichy. Ispitani su pod dermatološkim nadzorom i primjereni i najosjetljivijoj koži.

CIJENE:
Dry touch finish za lice SPF 50+: 123,96 kn
Baršunasta krema SPF 50+: 127,94 kn
Stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL: 64,92 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location