Username *
Password *
Remember Me

Dizajnirane kao 10-minutni profesionalni “tretman čišćenja lica u posudi” za korištenje iza scene u Hollywood-u, za trenutno sjajnu kožu spremnu za kamere, maske GlamGlow stigle su i kod nas, ekskluzivno u ponudu parfumerija Douglas i Iris. U Americi ih koriste brojne zvijezde, kako bi se pripremile za izlazak pred svjetla reflektora i na crveni tepih.

SuperMud carton cr

GlamGlow Supermud – maska za sjaj lica, za instant nježniju, glađu i zategnutiju kožu
GlamGlow Youthmud – maska za čišćenje lica, sužavanje pora i uklanjanje upalnih procesa na cijelom licu, ali i lokalno (čelo, bos, brada)
GlamGlow Brightmud – maska za područje oko očiju, uklanja tamne podočnjake, natečenost, oživljava umorne oči, uklanja vidljivost bora i potiče mikrocirkulaciju.
CIJENA: 380 kn po maski

50g YOUTHMUD VERYSEXY Jar cr

Novi revolucionarni patent Teaoxi sadrži svježe prirodne sastojke pa u maski možete naći i prave komadiće lišća čaja.

Sastojci:
- French sea clay (glina iz francuskih mora): detoksificira i budi kožu izvlačeći nečistoće bez uklanjanja prirodnih ulja.
- Volcanic Pumice Rock (vulkanski pjenasti kamen): pruža više razina površinskog pilinga koji možete kontrolirati.
- Teaoxi: donosi dnevno svježi Super-Squalene, EGSG super-antioksidante i polifenole direktno u blato iz pravih komada lišća.

Prednosti GlamGlow maske: pomaže koži da postane glatkija, svjetlija, nježnija i blistavija. Revitalizira sivu i suhu kožu. Pruža čvršću teksturu kože i pomaže smanjiti privid finih linija.

BRIGHTMUD Box-Retouched cr

GlamGlow su kreirali i osnovali Glenn i Shannon Dellimore za ekskluzivnu uporabu iza scene u holivudskoj zabavnoj, glazbenoj i modnoj industriji. Koristi se profesionalno prije šminke kako bi koža bila spremna za kamere. Maske su kreirane za kožu oba spola, napravljene su u Kaliforniji, te dostupne u 52 zemlje diljem svijeta.