Username *
Password *
Remember Me

Kreme, mlijeko i tonik Cera di Cupra Verde namijenjeni su njezi kože od 25. do 35. godine života, a glavni je sastojak djevičanski pčelinji vosak koji je oduvijek bio poznat u medicini i kozmetici po svojim zaštitničkim i hranjivim svojstvima. Za kvalitetniju njegu tu su i hijaluronska kiselina, te vitamini A, E, C i H koji dubinski vlaže kožu, te jačaju njezinu prirodnu zaštitu. Svi proizvodi dermatološki su testirani.

Cera di Cupra- VERDE  hidratantna krema 4499 kn cr
Hidratantna krema za sve tipove kože

Hidratantna krema je svježa i nježna na dodir te je pogodna za dubinsku hidrataciju kože. Formula sadrži hijaluronsku kiselinu koja poboljšava prirodnu sposobnost kože za hidratacijom, te A, E, C i H vitamine, čisti energetski koncentrat koji oživljava kožu i ojačava njenu zaštitu.
CIJENA: 50 ml, 44,99 kn

Hidratantna gel krema za suhu kožu
Posebno odabrani i prirodni sastojci su hijaluronska kiselina i prirodni hidratantni faktor (NMF) namijenjeni obnovi prirodnih zaliha vode, kao i vitamin C koji antioksidativnim djelovanjem usporava nastanak prvih bora.
CIJENA: 50 ml, 44,99 kn

Cera di Cupra VERDE blagi tonik za lice 2690 knCera di Cupra VERDE mlijeko za čišćenje 2690 kn cr
Hidratantno mlijeko za čišćenje lica

Hidratantno mlijeko za čišćenje lica dubinski hidratizira kožu zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline i ekstrakta kadulje koji ima funkciju čišćenja kože. Prirodni hidratantni faktori (NMF) učinit će kožu lica glatkom, sjajnom i uvijek mladom.
CIJENA: 200 ml, 26,90 kn

Blagi tonik za lice bez alkohola
Formula sadrži ekstrakt nevena koji štiti kožu i ublažava crvenilo, te vodu grejpa i limuna koje imaju svojstvo čišćenja. Koža lica će biti revitalizirana i osvježena. 
CIJENA: 200 ml, 26,90 kn

GDJE KUPITI: U drogerijama

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location