Username *
Password *
Remember Me

- Svaka druga žena žali se na kožu osjetljivu na sunce – tvrde stručnjaci laboratorija La Roche-Posay - osjetljivost je širok pojam koji se može manifestirati kroz crvenilo, osjećaj žarenja, podložnost opekotinama od sunca, pjege ili svrbež, sve popraćeno izraženim osjećajem neugode - .

tekstura

Upravo kako bi pomogao u rješavanju ovog svakodnevnog problema, La Roche-Posay nudi liniju Anthelios XL koja štiti osjetljivu kožu te kožu koja pati od alergija na sunce, pružajući joj visoku UVA zaštitu s minimalno sastojaka (bez mirisa, bez parabena, nekomedogeno, testirano pod dermatološkim nadzorom), specijalno formuliranih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja.

 

 ANTHELIOS XL Creme Fondante SPF50 50ml MM cr

Anthelios XL ZF 50+ topiva krema
Ovaj proizvod pruža vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i optimalnu ZF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka, koja je čak i stroža od standardne europske preporuke. Štiti kožu od opeklina i kožnih reakcija, te sprječava netoleranciju na sunce. Zahvaljujući patentiranom sustavu filtera Mexoplex u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay, Anthelios XL topiva krema pruža idealnu zaštitu lica. Krema je bez mirisa, parabena i s manje kemijskih filtera. Tekstura kreme je hidratantna i ugodna, te stoga izrazito pogodna i za suhu kožu.   
CIJENA: 125 kn

 ANTHELIOS XL Fluide Extreme SPF50 50ml MM cr

Anthelios XL ZF 50+ ekstremni fluid
Patentirani sustav filtera Mexoplex u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay djeluje umirujuće i antioksidativno. Fluid odlikuje i bogata tekstura koja se lako nanosi i brzo upija u kožu. Upotrebom ovog proizvoda koža je zaštićena od opeklina, kožnih reakcija i oštećenja stanica uzrokovanih UV-zrakama. Fluid sprječava pojavu pigmentacijskih mrlja izazvanih suncem i štiti od preuranjenog starenja kože i dugotrajnog oštećenja stanica.
CIJENA: 129 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location