Username *
Password *
Remember Me

Kako bi umanjio neželjen utjecaj vlage na kosu, L'Oréal Professionnel lansirao je liniju Liss Unlimited koja se sastoji od šampona, maske, ulja i seruma. Nove formule obećavaju zaglađenu i sjajnu kosu, pomoć prilikom feniranja, dugotrajan učinak, kao i lakše raspetljavanje. Navode i da će kosa, nakon korištenja ovih proizvoda, biti glatka čak sljedeća četiri dana.

1 - VISUEL LISS NEW E 140 cr

Linija Liss Unlimited koristi tehnologiju Keratinoil kompleks. Pro-keratin, amino kiseline + protein žita obnavljaju strukturu kose kao kod pravog keratina. Osim toga, tu su ulje kukui i žutog noćurka, za jačanje kose, olakšavanje feniranja i zaštitu od vlage.

Liss šampon cr

Šampon za zaglađivanje neukrotive kose
Sadrži kompleks Keratinoil: kombinacija Pro-Keratina i hranjivog ulja kukuje i žutog noćurka omekšava, hrani i poboljšava teksturu vlakna kose.
CIJENA: 250 ml, 94 kn

Masque cr

Maska za zaglađivanje neukrotive kose
Hrani i zaglađuje kosu.
CIJENA: 200ml, 152 kn

Blow-dry oil cr

Ulje za feniranje za sjaj i zaglađenost neukrotive kose
Ulje koje se brzo suši obogaćeno žutim noćurkom za pojačani sjaj: kontrolira nediscipliniranu kosu te pruža kosi sjaj i podatnost, istovremeno je čineći sjajnom i glatkom. Nanesite na vlažnu kosu i stilizirajte po želji. Može se nanijeti i na suhu kosu za ukroćivanje ili dodatni sjaj.
CIJENA: 125ml, 136 kn

 

Double serum cr

 

Double Serum za zaglađivanje neukrotive kose
SOS Dvostruki serum kosi pruža mekoću i podatnost, istovremeno je čineći sjajnom i zaglađenom. Dvije različite faze (jedna obogaćena silikonom za zaglađivanje, druga sa škrobi) spajaju se kako bi zaštitili aktivne sastojke i optimizirali rezultate na kosi. Nanosi se na suhu kosu bez ispiranja.
CIJENA: 30ml, 136 kn

GDJE KUPITI: Ekskluzivno u odabranim frizerskim salonima

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location