Username *
Password *
Remember Me

Udruga kozmetičara Hrvatske, koja okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, potaknuto ovim kriznim vremenima pokrenulo je inicijativu pod nazivom "Tjedan ljepote". Radi se o konceptu koji će se održati po prvi puta u cijeloj Hrvatskoj od 10. do 16.02.2014., u kojem sudjeluju kozmetički saloni iz brojnih gradova. 

 

HELENA2


"Tjedan ljepote" inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a čiji su ciljevi:
- omogućiti što većem broju građana posjete kozmetičkim salonima,
- promocija kulture njege lica i tijela,
- poticanje interakcije kozmetičara i klijenata te oživljavanje kozmetološke scene Hrvatske.

 Akcija ima dvojako značenje:
-  ponuditi klijentima posebno osmišljen paket usluga  po cijeni od 100 kn, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi znatno veća. Dodatno, klijenti će moći u tom razdoblju određene usluge salona dobiti uz popust 20% od vrijednosti pune cijene.
-  osim tretmana ljepote, ovaj tjedan ima i humanitarnu notu pa će tako saloni - sudionici akcije, humanitarno njegovati žene iz doma Duga, doma za smještaj žena i djece koja su žrtve nasilja. Iz tog razlog, Tjedan ljepote postaje i tjedan ljubavi!
Detaljne informacije i popis salona i „menua“ usluga po 100 kn se mogu naći na web stranici udruzenje-kozmeticara i Facebook profilu Udruženja kozmetičara.

 

HELENA                  
Foto: Nikolay Biryukov za Interview Russia
Model: Helena Greyhorse
Styling: Stella Arion
Kosa i make-up: Marina Keri
Manikura: Coral Mitchell
Produkcija: Marina Sorokina