Username *
Password *
Remember Me

- Biothermovi su laboratoriji po prvi put spojili defragmentacijski aktiv s 5% čistog kofeina kako bi stvorili aktivni koncentrat za njegu koji istovremeno postiže dva rezultata vezana uz mršavljenje: smanjenje nakupina masti i čvršću kožu - objavio je danas Biotherm - klinički testovi provedeni na temelju korištenja proizvoda Body Sculpter na ciljanim područjima - bokovima, bedrima i struku - pokazuju rezultate već nakon 7 dana, a osvježavajuća formulacija gela dobila je 100% pozitivne reakcije u sklopu samo-ocjene korisnica.

 

BodyResculpt FPO CMJN SOLO simple BD cr

 

- U dosad najvišoj koncentraciji u Biothermovim proizvodima za njegu tijela, kofein potiče prirodne mehanizme tijela na ubrzavanje metabolizma i brže rastvaranje masti, smanjenje nakupljene masti, te sprječavanje pohranjivanja nove. Salicilna kiselina potiče keratolitičko (zaglađujuće) djelovanje, dok Gingko Biloba i escin potiču mikrocirkulaciju - .

 

TS-130517-Biotherm11 0079v8-PLV BD cr

Lice kampanje je Filippa Hamilton, model francusko-švedskog porijekla


Činjenica je da se sve proizvode kojima je uloga da tope masti i celulit treba masirati u kožu, ne samo radi sastojaka koji na taj način bolje rade svoj posao, već i zbog same masaže, koja potiče cirkulaciju.

CIJENA: 200 ml, 287 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama