Username *
Password *
Remember Me

Gdje drugdje predstaviti Velvet Smooth, nego u Velvetu, popularnom zagrebačkom okupljalištu, gdje je sinoć održan party povodom lansiranja novog Scholl proizvoda za njegu stopala. Kako se bliži proljeće, tako se i tržište prilagođava, pa je jedan od poznatih brendova, osluškujući navike i potrebe brojnih žena, kao i poznatih dama koje su sinoć u ime prezentacije u Velvet došle i na čašu šampanjca, predstavio profi proizvod za kućnu uporabu čiji su rezultati nakon korištenja, tvrde, jednak tretmanu stručnog pedikera.

 smooth2

 

Velvet Smooth Express Pedi, naime, uklanja tvdru kožu stopala u samo par pokreta: - elektronski podložak za nogu, koji je ergonomski oblikovan i ima posebno dizajniran valjak s mikrogranulama, nježno otklanja površinski sloj tvrde kože. Budući da Express Pedi ne koristi oštre noževe i automatski se isključuje čim se uređaj prejako pritisne na koži pogodan je za upotrebu i kod dijabetičara koji moraju biti posebno oprezni prilikom uklanjanja tvrde kože ili žuljeva - objasnio je Milan Vujasinović, Scholl brand manager.

Upotreba Velvet Smooth valjka je vrlo jednostavna, te je potrebno na problematičnom dijelu stopala napraviti samo nekoliko poteza dok se tvrda koža ne odstrani. Nakon toga poželjno je stopala njegovati kremom za omekšavanje kože. Cijeli pedikerski postupak možete obaviti sada obaviti brže i jeftinije. Prednost Velvet Shooth proizvoda je što nije potrebno prethodno namakanje stopala, dapače to je i nepoželjno jer otežava sam postupak.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi paket sadrži:
•    1 električni odstranjivač žuljeva
•    4 AA baterije
•    1 valjak s integriranim mikrogranulama
•    1 zaštitnu kapu.

Preporučena cijena je: komplet 299kn, punjenje 109kn. Gdje kupiti: u supermarketima i drogerijama.

Dodatni Paket Scholl Velvet Smooth Express Pedi sadrži dvije rezervne role.

Foto: Mirko Janković

 

Događanje u Velvetu privuklo je brojne poznate dame, koje su za prigodu odabrale pretežito crne kreacije.

 

Mara Bratos

Mara Bratoš

 

Jelena Rozga

Jelena Rozga

 

Sandra Bagaric Tatjana Juric

Sandra Bagarić i Tatjana Jurić

 

Zanamari Lalic

Žanamari Lalić