Username *
Password *
Remember Me

SVR Clairial je program za uklanjanje tamnih mrlja za sve tipove i tonove kože. Linija sadrži patentirani kompleks Lumiwhite+ koji predstavlja novu generaciju depigmentirajuće njege – njegovo djelovanje znači inhibiranje sinteze melanina. Stabilizirani vitamin C u pojedinim proizvodima djeluje antioksidativno i potiče depigmentaciju. Kako biste kožu zaštitili od UV zraka i spriječili nastanak hiperpigmentacija na vrijeme, tu je krema s vrlo visokim zaštitnim faktorom! Hydracid linija sadrži stabilizirani vitamin C, nužan za regeneraciju i njegu kože lica.
svr clairial

SVR Hydracid C20 krema posebna je po tome što sadrži stabilizirani vitamin C, što znači da C vitamin neće oksidirati na površini kože, ostavljati ružne mrlje na jastuku ili odjeći, nego će stabiliziran prodrijeti u dublje slojeve i djelovati protiv slobodnih radikala, osvježavati ten, nježno ga posvijetliti, djelovati protiv bora, poboljšati tonus kože...
CIJENA: 30 ml, 309 kn

svr-hydracid-c20-anti-rimpel-fles-30ml2

Clairial 10 krema - krema za intenzivnu depigmentaciju nelokaliziranih tamnih mrlja (melazma, kloazma) s učinkom posvjetljivanja i ujednačavanja tena. Odlična je za nadopunu dermatoloških tretmana uklanjanja hiperpigmentacija. Svilenkaste teksture, odlična je podloga za šminku. Nakon nanošenja kreme izbjegavajte izlaganje suncu. Ukoliko je to nemoguće, zaštitite kožu kremom s vrlo visokim zaštitnim faktorom, kao što je Clairial krema SPF50+.
CIJENA: 50 ml, 309 kn

CLAIRIAL Creme 10

Clairial 10 + koncentrat - intenzivan, ciljani depigmentirajući tretman za lokalizirane hiperpigmentacije. Prikladan za sve hiperpigmentacije (melazma, trudnička maska, mrlje od akni i sunca, staračke pjege), za sve tipove i tonove kože. Prilagođeno pakiranje olakšava nanošenje na manja područja. Može se nanositi na lice, vrat, dekolte, ruke, nadlanice... Patentirani kompleks Lumiwhite® kontrolira melanogenezu + stabilizirani vitamin C za poboljšano djelovanje posvjetljivanja.
CIJENA: 30 ml, 239 kn

CLAIRIAL Peel

Clairial 10 peel serum - koncentrirani noćni piling za lokalizirane i nelokalizirane hiperpigmentacije, za kožu lica, vrata, dekoltea i ruku koji ubrzava i optimizira učinak depigmentacijskih tretmana. Brzo se upija i ne ostavlja mastan sloj na koži. Može se koristiti za lice, vrat, dekolte, ruke i podlaktice. Nanosite ga samostalno, svaku drugu noć.
CIJENA: 30 ml, 317 kn

 

CLAIRIAL SPF50


SVR Clairial SPF50+ krema s depigmentirajućim učinkom i vrlo visokom zaštitom od sunca djeluje depigmentacijski i preventivno na nastanak novih hiperpigmentacija. Vrlo visoka zaštita od UVA i UVB zraka! Pogodna kao podloga za šminku, a može se koristiti i za vrat, dekolte, ruke i nadlanice. Mikronizirani mineralni zaštitni faktor i fotostabilni filteri štite kožu od utjecaja UV zraka i nastanka tamnih mrlja. Patentirani sastojak Lumiwhite pomaže umanjiti vidljivost tamnih mrlja.
CIJENA: 50 ml, 198 kn

 GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama ili na Formasana web shopu