Username *
Password *
Remember Me

- Napredna generacija Vichy njege predstavlja učinkovitog saveznika u borbi protiv vertikalnih bora: Liftactiv Advanced Filer nova je koncentrirana njega u kojoj Vichy po prvi puta kombinira čisti Retinol i LR2412 za dvostruku korekciju bora i izražajnosti lica - objavila je danas poznata dermo-kozmetička kuća.

 

VICHY - LIFTACTIV ADVANCED FILLER  cr

 

Povodom predstavljanja nove koncentrirane njege iz linije Liftactiv, dr. Sanja Petek Modrić, dermatovernerologinja, istaknula je - Retinol je derivat vitamina A i predstavlja snažnu molekulu u borbi protiv bora, koja se često koristi u dermatološkim tretmanima. On djeluje na površinski (epidermis) ali i srednji sloj kože (dermis). Često se uz pomoć drugih aktivnih sastojaka, poput LR 2412, njegovo djelovanje u koži osnažuje, kao npr. u Liftactiv Advanced Fileru. Ti aktivni sastojci na površini kože izazivaju ljuštenje orožnjelih stanica, te njihovu ubrzanu obnovu. Uslijed toga koža izgleda svježije, blistavije i odmornije - .

Dr. Petek Modrić dodatno je objasnila kako ne možemo zanimariti ni njihovo djelovanje u dermisu, gdje potičući fibroblaste poboljšavaju proizvodnju kolagenih i elastičnih vlakana, osnovnih potpornja naše kože. Ujedno je poboljšana i proizvodnja hijaluronske kiseline, pa je krajnji rezultat čvršća i napetija koža s manje bora.

VICHY Liftactiv Advanced Filler cr

- Proizvodi s Retinolom prikladni su za zreliju kožu. Mogu ih primjenjivati osobe svih tipova kože, čak i osjetljive - ako je proizvod dobro formuliran, kao što je slučaj s Liftactiv Advanced Filerom u kojem je Retinol prisutan u 0,2% koncentraciji, čistog oblika. Lagana, nemasna i hipoalergena tekstura Liftactiv Advanced Filera brzo se upija u kožu, pružajući joj svježinu i glatkoću. Primjenjuje se jednom dnevno, navečer ili ujutro uz obaveznu, dnevnu zaštitu od sunca - dodala je dr. Petek Modrić.

 

Prilikom uporabe proizvoda, molimo obratiti pažnju da:
• nanesete na cijelo lice jednom dnevno izbjegavajući područje oko očiju.
• ako koristite ujutro, naknadno nanesite proizvod s minimalnim zaštitnim faktorom 15 SPF (njegu, puder ili BB kremu)
• u slučaju neugodnog osjećaja prilikom prve upotrebe, koristiti proizvod svaki drugi dan dok se koža ne privikne.
• ne koristite zajedno s drugim proizvodima koji sadrže retinol.

CIJENA: 30 ml, 271,21 kn

 

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama