Username *
Password *
Remember Me

- Zdravo vlasište ključno je za prekrasnu kosu. Stoga je iz Schwarzkopf Professionala predstavljena profesionalna linija za osjetljiva, masna ili prhuti sklona vlasišta: BC Scalp Therapy. Sadrži formule koje liječe vlasište i jačaju ljepotu kose iznutra - objavila je danas poznata kozmetička kuća. - S novim BC Scalp Therapy frizeri sada mogu ponuditi svojim klijentima individualan režim za probleme s vlasištem - .

SKP BC ScalpTherapy Range 300dpi keinReagenzglas oSerum cr

 

Linija nudi tri opcije:
1) Clarifying osjetilna terapija koja otklanja prhut i stres uz pomoć opuštajuće masaže,
2) Soothing osjetilna terpaija koja umiruje i opušta osjetljivo vlasište,
3) Detoxifying osjetilna terapija za obnovu vlasišta.

U 2014. linija je upotpunjena novim proizvodom, BC Scalp Therapy serumom. Serum uspostavlja ravnotežu vlasišta, umiruje iritacije, crvenila, peckanje te šiti od kemijskih procesa.

 

SKP BC ScalpTherapy Serum FlaschePackung 300dpi cr

      
Serum za sve tipove kose vlasištu vraća prirodnu ravnotežu i vlagu te služi kao zaštita prije kemijskog tretiranja. Osim toga, serum svojom umirujućom formulom trenutno opušta, otklanja napetost i pomaže u prevenciji crvenila, iritacija, svrbeža i ljuštenja. Formula je bez silikona. Serum je pogodan za posebne terapije u salonu koji se u potpunosti mogu prilagoditi potrebama klijenata. Terapija, uz serum i ostale proizvode BC Scalp Therapy linije liječi i uspostavlja ravnotežu vlasišta omogućavajući zdrav rast i prekrasan izgled kose.

CIJENA. 30 ml, 231,50 kn

GDJE KUPITI: U Schwarzkopf Professional partnerskim frizerskim salonima.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location