Username *
Password *
Remember Me

Uz plave nijanse, crvena je kosa jedna od najpoželjnijih - brojne žene sanjaju o idealnoj vatrenoj nijansi, onoj koja se ne ispire, koja je postojana danima, a upravo kako bi im pokušao ostvariti tu želju, L’Oréal Professionnel lansirao je novu liniju: Inoa Carmilane.

 

loreal professionnel inoa v

 

- Po prvi puta, L’Oréal Professionnel frizerima pruža paletu savršeno hladnih crvenih boja. Zahvaljujući ODS tehnologiji u potpuno novim nijansama, Inoa vodi crvene boje na novu razinu. Inoa Carmilane nova je permanentna boja za kosu bez amonijaka koja izražava multidimenzionalnu ljepotu crvenih nijansi za hladan, intenzivan, vibrantni, sofisticirani rezultat po mjeri. K tomu i pruža ugodu za vlasište i vlakno kose te nema mirisa. Stanje kose vidljivo se poboljšava aplikaciju za aplikacijom (instrumentalni testovi) - objavljeno je.

 

cache 2434998860

 

- Veličina Carmilane pigmenta ono je po čemu se razlikuje od drugih crvenih koloranata, što omogućuje potpuno novu dimenziju crvenim nijansama. Carmilane se kombinira s drugim molekulama boje kako bi se stvorila nova veća molekula. Kao rezultat, ove molekule zaključane su u samoj srži vlakna te se manje ispiru i nakon brojnih šamponiranja. Boja je izrazito dugotrajna jer je čvrsto usidrena u samom vlaknu kose. Sijede prekriva u potpunosti - .

Crvena je boja koja zahtjeva profesionalnu aplikaciju. Stoga ne čudi činjenica da 3 od 4 žene s crvenom kosom svoju boju nanosi kod frizera (izvor: Beauty Track 2012, Europe). Kolorist je jedini stručnjak koji može napraviti preciznu dijagnozu i upotrijebiti tehnike koje će garantirati željeni rezultat.

 

loreal-professionelle-inoa-carmilanetm-kollektion-28008

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location