Username *
Password *
Remember Me

Puno ime joj je Superdefense SPF 20 daily defense moisturizer i dolazi iz kuće Clinique - a tamošnji su je stručnjaci usporedili s doručkom. Ona je sve, kažu, što našoj koži treba ujutro, kako bi se ona tijekom dana borila kako treba.

 

Superdefense field of berries cr
-  Ova je krema formulirana uz pomoć napredne tehnologije koja pomaže povećati sposobnost kože da se zaštiti od prvih znakova starenja i budućih oštećenja. Krema daje cjelodnevnu hidrataciju koja pomaže ojačati barijeru kože, koja tako ojačana ima veću sposobnost obraniti se vanjskih štetnih utjecaja. Dodajte tome mješavinu antioksidanata i dnevnu zaštitu od UV zraka koji pomažu obraniti kožu od pojave prvih linija i bora. Ova dnevna zaštita ima lagano-svilenkastu teksturu koja se brzo upija s trenutnim osjećajem svježine odmah nakon nanošenja - objavio je Clinique.

hrpa

Clinique-ova najkompletnija zaštita od starenja kože formulirana je s ključnim tehnologijama koje pomažu zaštititi kožu.
- Photosomes - enzim koji smanjuje UV oštećenja. Sunčeva svjetlost aktivira rad photosoma koji koristeći energiju UV zraka popravljaju nastala oštećenja na koži prije nego rezultira vidljivim linija i borama.
- Spoj sastojaka poput ječma i pšeničnih klica daju intenzivnu hidrataciju jer jačaju hidratantnu barijeru.
- Vraća ugodu uz pomoć anti-iritanata, među njima i ekstrat iz morskih trava i kofeina koji smiruju kožu.
- Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer također sadrži kombinaciju antioksidanata poput vitamina C i E.

CIJENA: 413 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location