Username *
Password *
Remember Me

- Beauty Blog Day nastavlja s realizacijom osnovne ideje susreta blogerica i predstavnika kozmetičkih brendova, a čiji je primarni cilj edukacija beauty blogerica te stjecanje naprednih vještina za korištenje online i marketinških alata kojima mogu unaprijediti svoja znanja i svoj hobi eventualno pretvoriti u posao - objavio je portal Ogledalo.hr koji je ujedno organizator ove blogerske inicijative. Drugi po redu BBD održat će se 15. ožujka.

essie-nail-polish-group-e1378408735864


- Mia Biberović, izvršna urednica portala Netokracija održat će predavanje na temu kako povećati čitanost, dok će Martina Lovrić, Manifest.hr i Mojposao.net govoriti o tome kako promovirati vlastiti blog - ističe inicijatorica projekta Ana Popović Kišur. - BBD ove godine dobiva novu dimenziju, kako organizacijski tako i sadržajno. Prošla godina bila je presudna jer smo kvalitetom realizacije potvrdili kako naša vizija pronalazi svoje mjesto u Hrvatskoj i da je važnost projekta prepoznata - .

U Hrvatskoj se beauty blog scena počela razvijati 2010. godine, a broj blogera koji prate novitete svakodnevno raste. Riječ je o pojedincima koji svoje slobodno vrijeme posvećuju blogu, pišu, recenziraju, preporučuju i savjetuju, te strastveno vole kozmetiku i kontinuirano pronalaze nove i bolje proizvode za njegu.

 

0409 avon 630x420

 

VICHY-Secret-de-Peau-Pot-Ouvert cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location