Username *
Password *
Remember Me

Zagrebački centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Body Creator predstavio je novost u svom programu: - Physio Fitness program je koji se sastoji od vježbanja na LPG Huber uređaju, vježbanja na medicinskoj vibracionoj platformi  Fit vibe te kružnog treninga, u kombinaciji s DNK Gen perform analizom, koja rezultate genetskih predispozicija veže za onaj program vježbanja i prehrane koji je idealan za pojedinu osobu - .


body2

- Ovo je zasigurno na neki način i revolucija u ponudi mršavljenja u našoj metropoli, a i šire s obzirom da Body Creator širi svoje poslovanje putem prodaje svojih franšiza - pojasnila je Ivana Galjan, voditeljica centra Body creator.

- Body Creator mjesto je gdje se izvrsno opuštam nakon naporne dnevne jurnjave, a moja omiljena sprava je LPG vakumska masaža. Oduševljena sam rezultatima koje daje, a sada se veselim novom programima. Baš mi je drago što je DNK analiza pokazala da sam na dobrom putu da prilagodim svoje aktivnosti mojem genotipu - izjavila je Antonija Mandić, voditeljica RTL televizije, jedna od klijentica centra Body Creator.

body1


Gen Perform je DNK analiza čiji rezultati dozvoljavaju kreiranje potpuno personaliziranog programa mršavljenja i daju preporuke koje uključuju promjene u prehrani i smjernice o vrsti i količini vježbanja zasnovane na jedinstvenom genotipu svake osobe.

Physio fitness program uključuje:
- LPG Huber uređaj - jedinstveni aparat u svijetu koji zahvaljujući svojoj oscilirajućoj platformi i posebno dizajniranim vježbama povezuje kardio trening, istezanje, pilates, tonificiranje mišića, i vertebro fitness. Nakon samo 3 minute tijelo dolazi u zonu intenzivnog topljenja masnih naslaga. Zaslužan je za: mršavljenje, zatezanje, tonificiranje, jačanje posture leđa i vrata, ravnanje trbuha, zatezanje bokova i oblikovanje nogu. Na LPG Huber-u je moguće vježbati i inače nedostupne mišiće kralježnice koji joj pomažu nositi teret. Program je poznat pod imenom Vertebro fitness, a odlična je metoda prevencije i liječenja kralježnice za sve dobne skupine.

- Kružni trening - prilagođenim je svim dobnim skupinama, a istovremeno pod stalnim stručnim vodstvom. To je personalizirani trening snage, fleksibilnosti i kardio trening u istoj jedinici vremena, što dopušta hidraulični sustav i sprave koje zapravo svakim pokretom imaju opterećenje s dvostrukim efektom. Kompletni trening za sve skupine mišića obavi se u samo 30 minuta, a troši se i do 600 kalorija u jednom treningu.

- Akceleracijski trening - na vibracionoj platformi koji svojim mikro kontrakcijama i do 40 puta u sekundi znatno doprinosi izgradnji mišića.

 

IMG 5311

 

Body Creator  je jedina metoda mršavljenja u Hrvatskoj koja ima podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine., ali je i jedina koja daje pisanu garanciju za postizanje dogovorenih rezultata.

BodyCreator originalna je hrvatska franšiza, prisutna na tržištu od 2001.godine koja ide ukorak sa svjetskim trendovima te kontinuirano uvodi nove metode i tehnike koje klijente dovode do vitke linije i prije svega zdravlja i zadovoljstva.