Username *
Password *
Remember Me

Nova podloga dolazi u varijanti s probiotik tehnologijom: Clinique Redness Solutions Makeup SPF 15 tekući je puder s prednostima koje njeguju, umiruju kožu, te smiruju i prekrivaju crvenilo. Objavljeno je da rješava i probleme s rozaceom. - Rosacea je zdravstveni problem, no najveće neugodnosti stvara u estetskom smislu. Crvenilo lica nastaje već na najmanje podražaje zbog preosjetljivosti živčanog sustava, začinjene hrane ili unosa alkohola, jaka uzbuđenja, klima i hormonalne promjene. Ovaj poremećaj kože je poznat po crvenoj koži uz prisutnost čvorića (papula) te se pojavljuje na obrazima, nosu, bradi, vratu i čelu. Spada u jednu od najneugodnijih i najneudobnijih briga kože koju je teško njegovati i sakriti - objavila je kuća Clinique.

Redness Solutions Makeup SPF 15 Ad - Global 8-1-11 cr

 

- Redness Solutions Makeup SPF 15 s Probiotik tehnologijom sadrži neutralizirajuće perle koje imaju žuto-zeleni pod-ton kako bi se u trenu prekrilo crvenilo. Poput cijele Clinique Redness Solutions linije, ovaj tekući puder ima višestrani pristup njezi ove specifične brige kože. Ekstrakt kore Magnolia Gradniflora  i ekstrakt gljive pomažu ublažiti crvenilo, kofein smiruje, a murmur maslac pomaže zaštititi hidratantnu barijeru kože - .

 

clinique-redness-solutions-makeup-spf-15-calming-alabaster

 

Hidratantna barijera kod crvenila kože je vrlo često jako oštećena, pa je Clinique sjedinio Probiotik tehnologiju s ostalim sastojcima kako bi ojačao hidratantnu barijeru. Ova se tehnologija sastoji od ekstrakta iz kulture Lactobacillus Plantarum (vrsta prirodnih bakterija) pronađene u fermentiranoj hrani. S ovom tehnologijom hidratantna barijera postaje snažnija i ubrzo se popravlja cjelokupno stanje kože.

Redness Solutions Makeup SPF 15 s Probiotik tehnologijom sadrži antioksidante poput Vitamina E i zaštitni faktor u omjeru 3:1  UVB/UVA. Puder je odličan za tipove kože od suhe do mješovite. Dostupan je u šest nijansi. Nema mirisa, ulja, te ne izaziva pojavu akni.

CIJENA: 30 ml, 309 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location