Username *
Password *
Remember Me

FORMULA: Namijenjena je rješavanju problema kao što su bore, mlohavost kože i diskoloracija.
- Krema se nanosi ujutro ili navečer kao dio cjelokupnog tretmana za njegu. Već sutradan koža djeluje svježije, zdravije i sjajnije. Za tri dana postaje mekša na dodir, a za samo četiri tjedna bore izgledaju blaže.
- Koncentrat Anew Genics s tehnologijom YouthGen, s dva puta koncentriranijom formulom, poboljšava vitalnost kože, bore su ublažene, diskoloracija je smanjena.

TEHNOLOGIJA: Inspirirani potragom za genom dugovječnosti, za stvaranje nove linije Anew Genics Avonovi znanstvenici iskoristili su saznanja o utjecaju gena mladolikosti na stanice kože.
Nakon 10 godina istraživanja došli su do revolucionarnog otkrića: gen mladolikosti nalazi se u jezgri stanica kože svih ljudi. On aktivira stanice, a starenjem njegova aktivnost opada.
Povećanjem aktivnosti gena mladolikosti oslobađaju se proteini koji stvaraju ključne sastojke za pomlađivanje kože, kao što su kolagen i hijaluronska kiselina. Upravo zato se ova linija s patentiranom tehnologijom YouthGen razlikuje od ostalih – aktivira jedini gen izravno povezan s dugovječnošću.

LICE LINIJE: Poznata Čehinja Paulina Porizkova

CIJENE:
koncentrat 159 kuna
krema 139 kuna

GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Avon

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location