Username *
Password *
Remember Me

Na tržište stižu noviteti za stiliziranje kose: Schwarzkopf Professional nudi nove formule za inovativne frizure OSiS+ Volume Up i Wax Dust. Proizvodi su namijenjeni izradi frizura koje imaju prirodan efekt. - OSiS + Volume Up je prvi sprej za povećanje volumena koji pruža trenutni volumen s prirodnim efektom, dok OSiS+ Wax Dust svojom jedinstvenom konzistencijom koja se pretvara iz pudera u vosak pruža suhu teksturu i također prirodan izgled kose - objavio je SP.

 

open sch prof

 

OSiS+ Volume Up
Slijedeći trend jakog, ali opet prirodnog volumena, ovaj sprej za povećanje volumena sa srednjim učvršćivanjem pruža volumen trenutno, a pri tome ne utječe na prirodnu pokretljivost i lagan osjećaj na kosi. Formula s inovativnom tehnologijom Flex-Web omotava se oko vlasi u bestežinsku fleksibilnu mrežu polimera.

OSiS+ Wax Dust
Novi proizvod s jedinstvenom konzistencijom pudera koji se toplinom ruke pretvara u lagani kremasti vosak. Kombinacijom nove vrste silikona, šećera i alkoholnog rješenja uz pomoć emulgatora, stvoren je vrlo kremasti vosak.

 

1972-OSIS-DUST 130930 A cr

Linija OSiS+ Session Label modernog crnog dizajna proširena je dodatkom novog, inovativnog proizvoda: OSiS+ Session Label Dust it flex - prvi matirajući mirisni puder s vulkanskim kamenom. Nanosi se na korijen ili cijelu dužinu kose. Sivi prah s laganim matirajućim efektom, te privlačnim mirisom u trenu daje fleksibilan volumen čime omogućava stvaranje najnovijih stylinga s modnih pista bez kompromisa u odnosu na volumen! OSiS + i OSiS Session Label proizvodi korišteni su na  NY Fashion Weeka u veljači na revijama Betsey Johnson i Rag & Bone.

 

1972 OSIS SL DUSTFLEX 130708 cr


Lako se ispire ne ostavljajući nikakve tragove u kosi. Taj mirisni sivi prah idealan je za svijetlu ili tamnu kosu, te joj u trenu daje fleksibilan volumen na cijeloj dužini i na korijenu.

CIJENE:
OSiS+ Volume Up, 250 ml, 125,50  kn
OSiS+ Wax Dust, 15 g, 145,60 kn
OSiS+ Session Label Dust It Flex 10 g, 160,10 kn

GDJE KUPITI: u partnerskim salonima Schwarzkopf Professional

 

130821 OSIS Lea Look03 12293