Username *
Password *
Remember Me

Ponekad snovi postanu stvarnost, a to se desilo magistri farmacije Jagodi Ćerić koja je dugo vremena sanjala o vlastitim kremama, koje su na koncu postale stvarnost, da bi početkom ove godine njezina prirodna hrvatska kozmetika SAN iz rodnog Čakovca krenula u distribuciju po cijeloj Hrvatskoj.

DSC03343


- Proizvodnja kozmetike je stvarno bila moj san i stoga sam tvrtku i nazvala SAN-10. Još dok sam studirala znala sam da želim proizvoditi nešto vlastito, a prilika za to mi se ukazala tek s vremenom. Bogata hranjivim tvarima iz prirodnih sastojaka i ulja, SAN prirodna kozmetika je jedinstvena na tržištu sa svojom vrhunskom kvalitetom i cijenom prihvatljivom i pristupačnom svima. Maslinovo ulje, ulje slatkog badema, ulje pšeničnih klica, kantarionovo ulje, shea maslac, kakao maslac, crvena alga, eterično ulje čajevca i lavande su sastojci zbog kojih će vam vaša koža biti zahvalna. Oni osiguravaju dugotrajno djelovanje, a zbog bogatstva tih sastojaka rezultati mogu biti vidljivi vrlo brzo - ističe Jagoda Ćerić.

Uz godine iskustva i rada u ljekarni, slušajući svakodnevno potrebe ljudi i zahtjeve njihove kože omogućile su magistri Ćerić da prilagodi svoje ideje zahtjevima kupaca i složi tri proizvoda koji zadovoljavaju potrebe mnogih. Na tržištu se tako trenutno nalaze Dječja krema za njegu i zaštitu kože, Dnevna hidratantna krema za lice, te Noćna hranjiva krema za lice.

DSC03346 cr


U malom obiteljskom proizvodnom pogonu u Čakovcu svaki se dio proizvodnje obavlja s puno pažnje, a s obzirom da se većina posla obavlja ručno, svaki je proizvod provjeren do posljednjeg detalja. Tim koji radi na proizvodnji, osim magistre Ćerić, čine i kći Jasna Ćerić, magistra nutricionizma, te zet Ivan Palijan.

Jasna Ćerić je završila studij i stekla zvanje magistre nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, a trenutno dovršava i poslijediplomski studij iz fitofarmacije i dijetoterapije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu. - Ne bih se ovime bavila da nije riječ o prirodnoj kozmetici - priča Jasna - bez obzira što je riječ o obiteljskoj tvrtki. Naš je dogovor, a u to i svi ovdje vjerujemo, kako trebamo proizvoditi kozmetiku od prirodnih sastojaka koja će uz vrhunski dizajn i recepturu ipak biti ljudima pristupačna - .  

DSC03352


Magistra Jasna Ćerić je i redovna suradnica lista 24 sata, te kolumnistica portala Net.hr gdje kao nutricionist i komentator čitatelje vodi prema zdravijem načinu života i kvalitetnijem načinu prehrane. Za medije je u ovoj tvrtki zadužen Ivan Palijan, Jasnin suprug, dugogodišnji novinar i urednik koji je godinama bio i glavni urednik Klik magazina, te od njega stvorio prepoznatljiv brend. U SAN-10 Palijan je voditelj prodaje i marketinga. - Nakon više od 15 godina rada u medijima poželio sam promjenu ne samo u onome što radim, nego i u načinu života. Neke promjene sam inicirao sam, neke su se dogodile, a sve je dovelo to toga da sam se čak i preselio iz Zagreba u Čakovec. Svoje iskustvo iz medija koristim sada kako bih od SAN prirodne kozmetike stvorio jasno prepoznatljivi brend, kojeg će kupci voljeti i vjerovati mu. Trenutni cilj nam je prodaja diljem Hrvatske, a nakon toga se želimo proširiti i u regiji - istaknuo je Ivan Palijan.

DSC03354

DSC03396 cr

DSC03360 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location