Username *
Password *
Remember Me

Frizerski profesionalni brand Matrix u nedjelju je predstavio novu Biolage uslugu na tržištu - pelikuru. Predstavljanju u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera je prisustvovalo preko 100 frizera iz Hrvatske i Slovenije, koji su svojim sudjelovanjem postali certificirani Bio-Barmeni. Biolage usluga pelikure započinje postavljanjem dijagnoze kose i prepoznavanjem potreba klijenta. Nakon toga se kosa i vlasište čiste od nečistoća, te se kosi pruža usavršena i personalizirana kombinacija njege koju Bio-Barmen prilagođava izazovima kose. Profesionalnim feniranjem uz primjenu odgovarajućih Biolage proizvoda postiže se dugotrajan sjajni izgled kose.

 

Iadera 08 cr


Predstavljanje se održalo u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera u Punta Skali nedaleko od Zadra koji oduševljava svojim dizajnom, luksuznom ponudom i mediteranskim šarmom. Frizeri koji su sudjelovali ovom događaju postali su certificirani Bio-Barmeni, ovlašteni za pružanje pelikure.

 

Iadera 01 cr

 

Više o liniji Biolage
Biolage je profesionalna linija za njegu kose nastala 1990. godine. Dio je američkog branda Matrix koji je sastavni dio divizije profesionalnih proizvoda L'Oréal kompanije. Biolage vizija je spajanje prirode, znanosti i osjetila. Biolage proizvodi odgovaraju visokim standardima sigurnosti i efikasnosti, te se nastavlja smanjivanje njihova utjecaja na okoliš. Ekskluzivan spoj posebnih biljaka i posljednjih tehnologija osigurava nježne, a ipak vrlo učinkovite formule koje omogućuju ljepotu svih tipova kose.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location