Username *
Password *
Remember Me

Nivea je pokrenula je Cellular 4-tjedni program za sve koji su uz pravilnu Anti-Age njegu u potrazi za savjetima koji ih mogu pomladiti i iznutra. Tako će svi zainteresirani iz tjedna u tjedan na jednoj adresi moći pronaći korisne savjete vezane uz vježbanje, njegu, prehranu i životni stil. Lokacija: www.nivea.hr/cellular.

NIVEA Cellular nocna krema cr


Za pomlađivanje izvana tijekom noći brine se Cellular Anti-Age noćna njega lica. Po noći procesi oporavka kože brže se odvijaju te se koža više usredotočuje na oporavak i hidratizaciju. Krema sadrži njegujuću formulu s ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom te potiče regeneraciju kože tijekom noći, smanjuje bore i poboljšava čvrstoću kože lica. Preporučena maloprodajna cijena Cellular noćne kreme (50 ml): 109,90 kn

Osim noćne kreme Cellular Anti-Age linija sastoji se od dnevne njege lica te seruma i njege oko očiju. Ovi proizvodi djeluju tako da stimuliraju procese regeneracije kože, a njihova formula razvijena je kako bi se koža osjećala nježno i meko te kako bi izgledala mlađe.

 

NIVEA Cellular nocna krema vizual

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location