Username *
Password *
Remember Me

- Dokazivanje da određene vrste meda i matična mliječ iz Sologne sadrže radikalne aktivne sastojke u borbi protiv starenja i sustavno proučavanje različitih mješavina različitih doza dovelo je do novog otkrića: nevjerojatna sposobnost određene mješavine proizvoda pčela da ponude 60 % više snage jednog od najboljih poznatih aktivnih sastojaka. Ova snaga je ponuđena ženama u novom serumu Abeille Royale Dark Spot Corrector Pore Minimizer, jedinstvene teksture dizajnirane za pročišćenje i zalječenje površine kože, te za efekt smanjenja pora. Serum smanjuje i pigmentacijske mrlje - objavila je danas kuća Guerlain.

 

serum 1 cr

 

Abeille Royale Dark Spot Corrector Pore Minimizer
Novi serum za korekciju hiperpigmentacije i smanjenje pora bazira se na kombinaciji glabridina, Oussant meda, meda djeteline, meda timijana i Sologne matične mliječi. Radi se o izbjeljujućem koncentratu za snažno djelovanje na ispravak hiperpigmentacije i smanjenje pora.

Kako bi se površina kože reteksturirala i trenutno smanjila vidljivost pora, formula je obogaćena prahom koji stvara zacjeljujući efekt površine kože, poboljšavajući teksturu kože i ostavljajući tonus kože ujednačenijim i blistavijim:
-    kroz veliki kapacitet upijanja sebuma, balansirajući prah smanjuje skupljanje viška sebuma kako bi ponudio efektnu radnju smanjenja pora;
-    mineralni prah pomaže sakriti privid pora i osigurava iznimno mekan finish.

 

guerlain serum

 

- Od osnutka, Guerlain je zainteresiran za kozmetička svojstva meda. Davne 1850. lansirao je La Pate d'Amande au miel (pastu od badema s medom) koja se ubrzo pokazala izuzetno kvalitetnim proizvodom. Nakon toga Guerlain je iskoristio svu inteligenciju, znanje i entuzijazam svojih istraživača, biologa, pčelara, veterinara i ekologa. Imali su zadatak identificiranja najaktivnijeg proizvoda pčela i stavljanja na prvo mjesto sve uvjete kako bi omogućili zaštitu vrsta i proizvodnju proizvoda najveće kvalitete. Ova strategija se može sažeti u tri riječi: razumijevanje, analiziranje i  izvor - .

Ova metoda u 4 poteza nudi koži luksuz stručnog tretmana svaki dan.
1.    Čeljust: nanijeti serum sa prstima, od brade do ušnih skoljki.
2.    Obrazi: klizite prstima od nosa do slijepoočnice.
3.    Čelo: zagladite prstima od sredine prema stranama lica.
4.    Posljednji potez: prstima radite kružne pokrete od obrva do nosa, izbjegavajući oči.

 

guerlain serum2


Guerlain ima, na primjer, formirano dugotrajno partnerstvo na Ouessant Island s Britanskom udrugom za očuvanje crnih pčela kako bi promovirali njihovu zaštitu i razvoj u skladu s lokalnom biološkom raznolikošću. Pravi laboratorij otvorenog krova, zaštićen od svih zagađenja, proizvodi med izvanredne kvalitete za liniju Abeille
Royale.

CIJENA: 30 ml, na pumpicu, 869 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

volim matičnu mliječ i med u kozmetici- dobra je i za kosu i za kožu

 
This comment was minimized by the moderator on the site

I need a job XD

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location