Username *
Password *
Remember Me

Ovih dana, dok kiša neprestano ometa uživanje na suncu, dermatološke poliklinike prepune su onih koji svoju liniju žele srediti za ljeto, pa je tako i kod Ivane Nole, slavne doktorice brojnih poznatih - upravo ona otkrila je koji tretman obećava, ali i ispunjava brojne proljetne želje. - Riječ je o sto posto sigurnom uređaju koji je patentiran za smanjivanje količine masnih nakupina i tvrdokornog celulita, naprosto svakome garantira rezultate - .

 

Med Contour straznji dio nogu

 

Med Contour je ultrazvučni sustav čiju je tehnologiju odobrila FDA - najrigoroznija agencije na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja. Slovi kao prva prava alternativa operativnoj liposukciji i koristi se za cijelo tijelo, osim za područje lica.

Med Contour uređaj ima aplikator s dvije niskofrekventne ultrazvučne glave koje ciljaju neželjene lokalizirane masne naslage neposredno ispod kože. Pritom niskofrekventni ultrazvuk ciljano djeluje na potkožno masno tkivo i koncipiran je tako da izaziva implodiranje masnih stanica, ostavljajući kožu, krvne žile i vezno tkivo netaknutim.

Za vrijeme tretmana Med Contourom, tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuuma "usisavaju" u aplikator. Kroz djelovanje dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvara faza kompresije i dekompresije. Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman reducira broj masnih stanica i time smanjuje obujam tretiranog područja. Limfna drenaža, koja je integrirana u aplikatoru, poznata kao "zonska masaža", uvelike olakšava proces eliminacije. Ovim se uređajem može tretirati područje trbuha, noge, ruke, stražnjica i bokovi, donji dio leđa i druga područja zahvaćena celulitom.

 

Med Contour ruke