Username *
Password *
Remember Me

Pozitivna i uspješna poslovna priča stigla je iz hrvatskog Olivala: proizvođač prirodne kozmetike slavi čak 20 godina postojanja. Osnivačica Vlasta Pojatina i direktor Marijan Pojatina rođendan tvrtke zato su odlučili proslaviti predstavljanjem dosadašnjih rezultata i vizije Olivala, kao i planova za daljnji razvoj.

pekmez za ubrzano tamnjenje cr


Asortiman Olivala danas broji čak 69 proizvoda smještenih u nekoliko linija: za sunčanje, lice, kosu, ruke, stopala, masažu, pa sve do kozmetike s posebnim namjenama. Misao vodilja u razvoju svih ovih proizvoda bila je uvijek jednostavna - ponuditi kupcima prirodnu kozmetiku vrhunskog sastava po pristupačnoj cijeni. Vlasta Pojatina, koja je i danas zadužena za sve Olivalove recepture, nastoji da većina proizvoda bude temeljena na hrvatskim sirovinama, poput masline, lavande, čička, oraha, nevena ili smilja.

 

Vlasta Pojatina Barbara Radulovic cr

Osnivačica Olivala Vlasta Pojatina i lice nove linije za sunčanje Barbara Radulović na predstavljanju u zagrebačkom Matisu


- Kroz svih ovih dvadeset godina Olival je napredovao korak po korak, na temelju vlastitih formulacija i inovacija. Uglavnom smo se oslanjali na vlastite snage i to se pokazalo dobrom odlukom jer smo stvorili brend s vrhunskim proizvodima i vjernim kupcima - izjavila je Vlasta Pojatina. Olival godišnje proizvede više od 700.000 komada proizvoda, i lider je u Hrvatskoj na području prirodne kozmetike, što potvrđuje i činjenica da je prvi u regiji dobio prestižni NATRUE certifikat. Ipak, stalno širenje asortimana inovativnim proizvodima nije jedini plan za budućnost.

- Planiramo povećati Olivalov udio na Hrvatskom tržištu proizvoda za sunčanje, i godinu završiti s 15-postotnim rastom prihoda. Osim toga planiramo i gradnju nove proizvodne hale u Podsusedu, ali i izlazak na tržišta zapadne Europe  - najavio je direktor Olivala Marijan Pojatina. Brend je ujedno predstavio i zaštitno lice nove kampanje - Barbaru Radulović, kao i nove proizvode iz linije za sunčanje.

barbara radulovic zastitno lice cr

200glitter ulje za suncanje crmlijeko za suncanje spf 50 crmlijeko za suncanje za djecu spf 50 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location