Username *
Password *
Remember Me

Iz prestižne kuće Dior stiže još jedan borac za ljepotu lica - to je Hydra Life Close-Up, pro-youth moisturizer koji smanjuje vidljivost pora i naročito u pred-ljetno i proljetno vrijeme zaglađuje lice, hidratizira ga i čini sve da se koža što bolje pripremi za novu sezonu.

 

00019338-HydralifeMiroir

 

Inspiriran je kozmetikom koja je popularna u Japanu - kao beauty problem broj jedan tamošnje žene ističu vidljivost pora. S dolaskom toplijeg vremena, a i tijekom drugih razdoblja, koža lica ponekad previše ističe svoje pore - to možemo naročito primijetiti kad apliciramo podlogu i pripremamo se za šminkanje, a koža najednom djeluje nekako rupičasto. Rješenje tog problema Dior nudi u formuli visoke hidratacije sa specijalnim efektima – fantastičnim cvjetnim ekstraktima.

 

HydralifeFleurs cr

 

Diorov cvjetni vrt u službi ljepote
Hydra Life Close-Up Dior sadrži ekstrakte cvijeća Jisten, Centella i sljez, koji se uzgajaju u Diorovim vrtovima. No, tu je i fantastičan cvijet lana koji je savršeno gladak i mekan, te ima svojstva koji ga čine svježim u svim vremenskim i toplinskim uvjetima. Ovi cvjetni čine sljedeće: uspostavljaju ravnotežu između sebuma i vode, stimulirajući mrežu akvaporina odnosno kanalića koji natapaju kožu. Laboratoriji Dior vlasnici su dva patentirana sastojka koji aktiviraju i stimuliraju akvaporine u koži. Osim toga, cilja na tri vrste pora - suhe ili blokirane pore, masne pore i pore koje rade sporo i kojima treba poticaj. Formula ujedno stimulira proizvodnju kolagena pa ten kroz dane postaje ujednačen.

HydraLifeCloseUp-SimplePackshot cr

Inovativni puderi
U formuli Hydra Life Close-Up Dior nalaze se i inovativni puderi kojima se postiže lagano matirani izgled, zdravog sjaja. Puderi absorbiraju višak sebuma i čine kožu ujednačenom.

Multipraktik
Hydra Life Close-Up Dior proizvod je koji ima više funkcija, to je moderna formula koja ima zadaću zadovoljiti velika očekivanja koja današnje žene imaju od jedne vrhunske beauty formule. Dermatološki je testiran i nekomedogen.

CIJENA: 541 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

hydralife close up

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location