Username *
Password *
Remember Me

Sunce, more i sol kosi ponekad priušte i suhoću, te neželjeno pucanje, a kako biste to izbjegli poznata kozmetička kuća La Biosthetique predlaže vodootporne, kvalitetne formule koje se dugo zadržavaju na kosi i njeguju je tijekom cijelog dana. Linija sadrži šampon, regenerator u spreju, kremu za lice i kosu, hidratantnu kremu koja potiče proces tamnjenja kože, ulje za tijelo, te stick za usne i lice.  

la bio sunce

 

Šampon A.S. je savršen pratioc na ljetovanju jer nježno uklanja klor i ostatke od morske vode iz kose, a istodobno njeguje i optimizira količinu vlage u kosi. Unatoč intenzivnom sunčanju kosa će ostati zaštićena, zadržati će svoju sjajnu boju, bez razlike je li obojana ili samo tonirana, te će ostati podatna i meka.

Vitalité Express Cheveux je optimalna UV zaštita za kosu. Dvofazni, vodootporni regenerator u spreju idealan je za ljubitelje vode. Zahvaljujući kombiniranom djelovanju štiti kosu, njeguje već oštećenu kosu, čuva prirodnu i bojanu kosu od izbljeđivanja i daje joj briljantan sjaj. Nanosi se na suhu ili mokru kosu prije odlaska na plažu, te za vrijeme sunčanja kao dodatnu zaštitu kose.

Spray Solaire ZF 20 s vrlo učinkovitom UVA i UVB zaštitom od sunca čuva prirodnu elastičnost kože i kose i sprječava od isušivanja. Vitamin E štiti od slobodnih radikala i sprječava prerano starenje kože.

 

Soleil hair

 

Activateur de Bronzage
je hidrantna njega koja aktivira i ubrzava prirodni proces tamnjenja kože. Stabilizira vlagu kože što pomaže aktivnim sastojcima za zaštitu kože od sunca da se bolje upiju u kožu čime se aktivira prirodna zaštita kože i potiče ubrzano tamnjenje, a ostaje ugodan osjećaj njege.

Stick Solaire ZF 30 pruža vrlo učinkovitu zaštitu od sunca za osjetljivu kožu usana, nosa, čela i ramena. Prirodni voskovi, pčelinji i shea maslac, te kombinacije prirodnih ulja, kamilice i ehinacee, pružaju intenzivnu njegu.

Creme Solaire ZF 50 vodootporna krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom osigurava izuzetno jaku zaštitu kože od sunca odmah nakon nanošenja. Intenzivira vlagu kože, sprječava crvenilo i neželjenu pigmentaciju. Anti-alergena zaštita pogodna i za dječju kožu.

Huile Solaire ZF 6 ulje za sunčanje za kožu lica i tijela osigurava osnovnu zaštitu kod intenzivnog tamnjenja ili tamnih tipova kože. Štiti od slobodnih radikala čime sprječava prerano starenje kože.

 

METHODE SOLEIL beauty LA BIOSTHETIQUE

 

METHODE SOLEIL Activateur de Bronzage  crMETHODE SOLEIL Huile Solaire SPF6METHODE SOLEIL Stick Solaire SPF30. crMETHODE SOLEIL Creme Solaire SPF50 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location