Username *
Password *
Remember Me

Učestalo izlaganje sunčevim zrakama, hormonalne promjene i prirodno starenje mogu uzrokovati iritaciju kože i dovesti do promjena u pigmentaciji. Ekskluzivna Amwayeva linija Artistry Ideal Radiance kolekcija je koja se bori protiv iritacija i hiperpigmentacije kože te štiti od utjecaja okoline djelujući na tri površinska sloja kože kako bi se postigla nenadmašna blistavost kože.  

Art Pho IR Power System cr
Linija na holistički i sveobuhvatan način pristupa rješavanju problema iritacije i hiperpigmentacije kože. U suradnji sa svojim laboratorijima i cijenjenim Znanstveno savjetodavnim odborom Scientific Artistry je pomnim istraživanjem došao do snažne kombinacije biljnih sastojaka kombiniranih s inovativnom tehnologijom koja rješava problem neujednačenosti tena. Uz potpuno novi sustav primjene ova kolekcija umiruje i njeguje kožu, izbjeljuje postojeće diskoloracije te pruža vrhunsku razinu hidratacije i zaštite kako bi se borila protiv faktora koji uzrokuju stvaranje mrlja.

Art Pho Illuminating Essence2 cr

Prevenciju omogućuje njegujuća kombinacija biljnih sastojaka koji su posebno odabrani zbog svojih sposobnosti posvjetljivanja i obnavljanja kože: MultiFlora Blend, mješavinu biljnih sastojaka, čine tratinčica, pelargonija, jasmin, noćurak i japanska sofora. Uz to, visokokoncentrirani protein bisera umiruje kožu na poseban način, a pri tome pomaže da vidljive tamne mrlje nestanu i izblijede. Patentirana kombinacija sjemenki chie i ekstrakta nara, ubranih na Amwayevim organskim farmama, djeluje na tamne mrlje te pomaže da izblijede kako bi ten bio još ujednačeniji.

 

Art Pho Illuminating Spot Corrector cr2

Završni korak uključuje hidrataciju i zaštitu kako bi se spriječio slijed incidenata koji iritiraju kožu, a kojima počinje proces diskoloracije kože. Kako bi se to postiglo ekskluzivna posvjetljujuća 3D tehnologija koristi tri snažna sastojka koji dubinski njeguju, posvjetljuju i hidratiziraju kožu pomoću posebnog sustava provođenja liposoma. Ta tri sastojka su njegujući ekstrakt sladića, patentirani ferment ploda acerole (posvjetljivač kože) i Ceramide 3, lipid koji pomaže u hidratizaciji, a koji se prirodno nalazi u koži.

 

Art Pho Illuminator Mstr Crm 50ml cr


Linija:
Iluminirajuća esencija (678,38 kn) – svilenkasta mliječna esencija sa svojim aktivnim sastojcima dubinski prodire do svih slojeva površine kože, a brzo se upija. Trenutno čisti kožu i daje joj blistavi sjaj. Unutar 24 sata značajno se smanjuju tamne mrlje i neujednačeni ten.

Korektor (486,00  kn) – visoko koncentrirana formula pomaže ukloniti čak i najtvrdokornije tamne i staračke pjege.

Illuminating Moisture Cream (499,50  kn) – bogata hidratantna krema pomaže obnoviti prirodnu zaštitu kože od isušivanja.

GDJE KUPITI: Amway